HSUlle viiden mitalin saalis Tampere Junior Indoor Games-tapahtumasta

12.3.2018

HSUn urheilijat menestyivät laajalla rintamalla viime viikonloppun kilpailluissa Tampere Junior Indoor Games-tapahtumassa 9.-11.3.2018. Mukaan oli ilmoittautunut yhteensä 28 HSUn urheilijaa, jotka tekivät joukkona ison kasan hyviä suorituksia ja omia ennätyksiä. Kotiintuomisina oli hienosti viisi mitalia ja kuusi muuta sijoitusta kuuden parhaan joukkoon.

Kultamitaleja HSU nappasi kisoista kaksi kappaletta. Viime kesän seiväshypyn SM-kultamitalisti Emma Rovasalo voitti suvereenisti T15-sarjan seiväshypyn tuloksella 345. Toisen kultamitalin nappasi T-13 sarjan keihäänheitossa Emilia Rouvinen ennätystuloksellaan 37,55. Hopeaa nappasivat P10-sarjan keihäänheitossa Anton Sokoff tuloksella 28,36 ja Eeli Rovasalo P11-sarjan 60m aidoissa ajalla 10,67. Ainoan HSUn pronssimitalin otti Nelli Talvitie N17-sarjan kuulassa tuloksella 13,25. Onnittelut mitalisteille kovista suorituksista!

TJIG-tapahtumassa palkittiin kolmen mitalistin lisäksi myös kaikkien sarjojen kuusi parasta, joten edellämainittujen viiden mitalisuorituksen lisäksi palkintojenjoassa nähtiin HSUn urheilija lisäksi kuusi kertaa lisää. Palkintopallille kipusivat Aino Laitinen T13 kuulassa (6.sija, 10,56), Olavi Halonen P12-sarjan kiekonheitossa (4.sija, 27,59), Miko Koskelainen P13-sarjan 60m aidoissa (6.sija 10,18), Eeli Rovasalo P11-sarjan pituushypyssä (5.sija, 431), Kiia Brandes T15-sarjan seiväshypyssä (6.sija 285) ja Tia Palmunen N17-sarjan 800m:llä (5.sija, 2,32, 59).

Edellämainittujen 10 urheilijan palkintosuoritusten lisäksi HSUn urheilijoita oli laaja-alaisesti mukana lähes kaikissa TJIG-tapahtuman kilpailusarjoissa. Ohessa listaus urheilijoista ja heidän tuloksistaan (suluissa urheilijan sijoitus lukuunottamatta juoksuja, joista oli saatavilla vain eräajat, ei kokonaistuloksia).

N17 Pihla Poikolainen: 300m 50,26; kuula 8,40 (19)

T15 Emma Rovasalo: seiväshyppy 345 (1); pituus 483 (15), 60m 8,27

T15 Kiia Brandes: seiväshyppy 285 (6), korkeus 133 (14); 60m 8,55; 60m aidat 9,74

T15 Noora Hietala: korkeushyppy 140 (9); 60m aidat 9,95; 60m 8,47

T15 Kea Kuusisto: 60m 9,82

P15 Juho Kantoniemi: kiekko 20,18 (15)

T14 Inkamari Letto: 60m 8,83; pituus 440 (33); 3-loikka 9,31 (30)

T13 Venla Lähdemäki: 60m 9,15; 60m aidat 10,65; korkeus 126 (26)

T13 Moona Virtanen: pituus 371 (76); korkeus 126 (33)

T13 Isla Sokoff: 60m aidat 11,88; kuula 7,71 (30); keihäs 20,61 (23).

T13 Aino Laitinen: kuula 10,56 (6)

T13 Emilia Rouvinen: keihäs 37,55 (1); kuula 9,52 (16)

P13 Miko Koskelainen: 60m aidat 10,18 (6)

P12 Olavi Halonen: 60m 9,58; kiekko 27,59 (4); pituus 410 (16)

P12 Rasmus Salmi: 60m 8,83, pituus 402 (22)

T11 Sissi Kaksonen: 60m 9,78; pituus 377 (29)

T11 Neela Jakonen: 60m 9,95; pituus 353 (48)

T11 Anni Huttunen: 60m 9,73; pituus 384 823)

P11 Eeli Rovasalo; 60m aidat 10,67 (2); pituus 431 (5)

P10 Anton Sokoff: kuula 6,62 (10); keihäs 28,36 (2)

Anton Sokoff nappasi hopeaa P10-sarjan keihäänheitossa
Olavi Halonen saavutti neljännen sijan P12-sarjan kiekonheitossa
Aino Laitinen (vas.) ja Isla Sokoff T13-sarjan kuulantyöntökisan jälkeen
Anni Huttunen (vas.), Sissi Kaksonen ja Neela Jakonen edustivat HSUta T11-sarjassa. Anni kisasi elämänsä ensimmäistä kertaa virallisissa yleisurheilukilpailuissa.