HSUn aikuisurheilijoita mukana Nummelan kevätkisoissa

31.5.2018

Hyvinkään seudun urheilijoiden kolmihenkinen kisajoukkue oli avaamassa ulkoratakautta ja edustamassa HSU:n aikuisurheilijoita su 27.5.2018 järjestetyissä Kevätkansalliset-kisoissa. Aurinkoinen sää helli urheilijoita sekä yleisöä ja kisat käytiin leppoisissa merkeissä Nummelan urheilukentällä.

Kesäkisakauden avasivat HSU:n aikuisurheilijoiden 100 m juoksijat. Mia Kemppainen (N40) juoksi  hienosti erässään neljänneksi ajalla 15.58. Tarmo Voigemast venyi upeasti pronssille M40 sarjassa. Voigemastin aika oli 13,23.

Kuularingissä Suvi Luukkonen (N50) pukkasi 8.13 ja korjasi tuloksella voittopokaalin kotiin. Ensimmäisissä kiekkokisoissaan Luukkonen heitti 18.30, millä lähti N50 sarjan ensimmäinen palkinto.