Syyskauden harjoitukset ovat alkaneet!

21.10.2020

Syys- ja talvikauden 2020-2021 harjoitukset ovat alkaneet! 

Lokakuun ajan ryhmät harjoittelevat ulkona Sveitsin maastossa. Marraskuussa 3.11. harjoitukset siirtyvät sisätiloihin Wanhalle Areenalle (Kankurinkatu 4). 

Jälki-ilmoittautuminen ryhmiin on vielä mahdollista ottamalla yhteyttä mirka.tuisku@hsu.fi p. 040 759 5251.

Talvikauden ryhmät:

2-6v Perheliikkari

Ryhmässä lapsi pääsee liikkumaan yhdessä huoltajan kanssa. Perusliikuntataitoja opetellaan monipuolisilla tavoilla ja pidetään yhdessä hauskaa!

4-7v Liikuntaleikkikoulut:

4-5v Liikuntaleikkikoulu
6-7v Liikuntaleikkikoulu

Liikuntaleikkikoulussa harjoitellaan perusliikuntataitoja erilaisten pelien, leikkien, kehonhallinnan ja hauskanpidon kautta. Samalla tutustutaan yleisurheilun maailmaan ja luodaan pohja ennen varsinaisten lajitaitojen harjoittelua.

8-15v Harjoitusryhmät:

8-9v Harjoitusryhmä
10-11v Harjoitusryhmä
12-15v Harjoitusryhmä

Yleisurheilukoulun harjoitusryhmissä päästään kokeilemaan ja harjoittelemaan kaikkia yleisurheilun lajeja. Samalla harjoitellaan myös muita fyysisiä ominaisuuksia ja liikuntataitoja. Ryhmään osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta yleisurheilusta, ja se sopii myös oheislajiksi toisen lajin rinnalle!

Aikuisten yleisurheilukoulu:

Aikuisten harjoitusryhmä

Ryhmässä kohotetaan monipuolisesti kuntoa kokeillen ja treenaten yleisurheilun eri lajeja. Ryhmä sopii yleisurheiluharrastuksesta aloittaville ja siitä kiinnostuneille, eikä mukaantuleminen vaadi aikaisempaa kokemusta. Aikuisurheiluryhmään voivat tulla kaiken ikäiset ja tasoiset harrastajat!

Kilpa- ja nuorisovalmennusryhmät:

Kilparyhmä 9-12v
13-14v Kilparyhmä
15-16v SM Nuorisovalmennusryhmä
17/20 SM Valmennusryhmä

Yleisurheilussa kilpailemisesta kiinnostuneille, jotka haluavat astetta enemmän haastetta harjoituksiin. Ryhmä on tarkoitettu yleisurheilutaidoissa hieman pidemmälle ehtineille, tai muiden lajien aktiiviharrastajille.


Tervetuloa mukaan yleisurheiluun!