Wanhan areenan avoimet ovet su 25.3 klo 11-13

25.3.2018 klo 11

Tervetuloa Wanhan areenan avoimien ovien päivään!

Hyvinkään Palloseura, Hyvinkään Tahko sekä Hyvinkään Seudun Urheilijat järjestävät sunnuntaina 25.3.2018 klo 11-13 Wanhalla areenalla avoimien ovien päivän. Koko perheelle suunnatussa tapahtumassa pääset kokeilemaan ilmaiseksi eri rastipisteillä yleisurheilua, pesäpalloa sekä jalkapalloa asiantuntevien ohjaajien opastuksella. Samalla voit tutustua ja saada lisätietoa seurojen tulevasta kesätoiminnasta. Tapahtuma on suunnattu ennenkaikkea uusille innokkaille harrastajille, mutta myös kaikki nykyisetkin harrastajat voivat tulla kokeilemaan vapaasti uusia lajeja.

Kaikki paikalletulevat pääsevät sallistumaan hauskoihin kilpailuihin paikanpäällä, joissa parhaat suoritukset palkitaan. Lämpimästi tervetuloa!

Jyrki Eriksson
Urheilukoordinaattori