Suomi Ruotsi-maaottelun lipputilaus

9.8.2018

HSU järjestää toiminnassaan mukanaolleille vanhemmille ja lapsille mahdollisuuden lähteä katsomaan Suomi-Ruotsi -maaottelua Ratinan stadionille lauantaina 1.9:tä. Liput hankitaan stadionin takakaarteesta, eli D-katsomosta. Tarkempi omavastuuhinta tarkentuu osallistujamäärän mukaan, mutta se on alustavasti 10€/hlö, lapset 5€/hlö (alle 14v). Hinta sisältää lipun lisäksi bussikyydin Tampereelle ja takaisin. Bussi lähtee Hyvinkään urheilupuistosta kohti Ratinan stadionia klo 16 ja kisatapahtumat alkavat stadionilla klo 18 ja päättyvät noin klo 22. Takaisin ollaan Hyvinkäällä noin klo 23.45.

Maksimimäärä osallistujia on 50kpl, jotka täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova, eikä lippujen peruutusmahdollisuutta ilmoittautumisajan päätyttyä enää ole. Lasku tulee annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Tee tilauksesi viimeistään ensi viikon tiistaihin 14.8 mennessä täältä.

Lisätietoja saa seuran urheilukoordinaattorilta (Jyrki Eriksson, 0408290617, jyrki.eriksson@hsu.fi).