Aikuisten harjoitusryhmä syksy/talvi 2020-2021

AIKUISURHEILIJOIDEN HARJOITUSRYHMÄ (Syys- ja talvikausi 2020-2021)

Ryhmä on tarkoitettu niille, jotka haluavat monipuolisesti kohottaa kuntoaan, kokeillen ja treenaten yleisurheilun eri lajeja. Ryhmä sopii ennenkaikkea yleisurheiluharrastuksesta aloittaville ja siitä kiinnostuneille, eikä mukaantuleminen vaadi aikaisempaa kokemusta. Tarkoituksena on tarjota uusia mielenkiintoisia kokemuksia tai verestää ruostuneita taitoja yleisurheilun merkeissä. Harjoituksissa pääset kokeilemaan yleisurheilun kaikkia lajeja osaavien valmentajien johdolla.

Tavoitteena on mahdollistaa kuntoilu yleisurheilun monipuolisessa maailmassa. Harjoittelemme eri lajien tekniikoita perusteista lähtien. Harjoitukset sisältävät lajitekniikan lisäksi vaihtelevan ja monipuolisen fysiikka-osuuden tarjoten näin haastetta oman kuntoharjoitteluusi.

Ryhmän toiminnasta vastaa vastuuvalmentaja Saana Pasma yhdessä muiden HSU:n koulutettujen valmentajien kanssa. Ryhmä harjoittelee ohjatusti kaksi kertaa viikossa, torstaisin ja sunnuntaisin. Lisäksi on mahdollisuus omatoimiseen kuntosalikertaan seuran vapaavuorolla.

Talvikausi 28.9.2020-25.4.2021

Harjoitukset 2 kertaa viikossa

- To klo 18:30-20:00, Wanha Areena
- Su klo 18:30-20:00, Wanha Areena

- Lokakuussa harjoitukset Sveitsin maastossa.
- Harjoitukset Wanhalla Areenalla sekä liikuntatila Takomossa (Kankurinkatu 4-6) 1.11 alkaen.
- Harjoittelutauot: joulutauko 18.12.2020 - 3.1.2021, talviloma vk 8 22.2.-28.2.2021

-165€ (1x/vko), 225€ (2x/vko)
+ lisenssi 30 € + jäsenmaksu 20 €

- Hinta sisältää ohjatut harjoitukset kerran tai kaksi kertaa viikossa ja ilmaisen osallistumisen seurakisoihin.
- Ilmoittautuminen on sitova eikä maksua palauteta, jos lopettaa kesken kauden

Ryhmän urheilijoita koskee toimitsijavelvoite talvikaudella yhdessä (1) HSU:n järjestämässä kisassa ensi vuoden aikana.

Tiedustelut ja jälki-ilmoittautuminen:
Mirka Tuisku