Aikuisten harjoitusryhmä syksy/talvi 2019-2020

AIKUISURHEILIJOIDEN HARJOITUSRYHMÄ (Syys- ja talvikausi 2019-2020)

Ryhmä on tarkoitettu niille, jotka haluavat monipuolisesti kohottaa kuntoaan, kokeillen ja treenaten yleisurheilun eri lajeja. Ryhmä sopii ennenkaikkea yleisurheiluharrastuksesta aloittaville ja siitä kiinnostuneille, eikä mukaantuleminen vaadi aikaisempaa kokemusta. Tarkoituksena on tarjota uusia mielenkiintoisia kokemuksia tai verestää ruostuneita taitoja yleisurheilun merkeissä. Harjoituksissa pääset kokeilemaan yleisurheilun kaikkia lajeja osaavien valmentajien johdolla.

Tavoitteena on mahdollistaa monipuolinen kuntoilu yleisurheilun monipuolisessa maailmassa. Harjoittelemme monipuolisesti eri lajien tekniikoita perusteista lähtien. Harjoitukset sisältävät lajitekniikan lisäksi vaihtelevan ja monipuolisen fysiikka-osuuden tarjoten näin haastetta oman kuntoharjoitteluusi.

Ryhmän toiminnasta vastaa vastuuvalmentaja Saana Pasma yhdessä muiden HSU:n koulutettujen valmentajien kanssa. Ryhmä harjoittelee ohjatusti kaksi kertaa viikossa, torstaisin ja sunnuntaisin. Lisäksi on mahdollisuus omatoimiseen kuntosalikertaan seuran vapaavuorolla.

Talvikausi 30.9.2019-26.4.2020

Harjoitukset 2 kertaa viikossa

- To klo 18:30-20:00, Wanha Areena
- Su klo 18:30-20:00, Wanha Areena
- Lisäksi aikuisryhmän käytettävissä on seuran vapaavuoro keskiviikkoisin klo 17-18:30 Hyrian Karankadun kuntosalilla.

- Harjoitukset Wanhalla Areenalla sekä liikuntatila Takomossa (Kankurinkatu 4-6) 1.11 alkaen.
- Harjoittelutauot: Joulutauko 21.12.2019-5.1.2020 ja talviloma vk 8, 17.2 – 23.2.2020

Huom! Lokakuussa harjoitukset ulkona Sveitsin maastossa.

-165€ (1x/vko), 225€ (2x/vko)
+ lisenssi 30 € + jäsenmaksu 20 €
(talvikaudella mukana olleilla lisenssi ja jäsenmaksu ovat voimassa v. 2020 loppuun)
- Hinta sisältää ohjatut harjoitukset kerran tai kaksi kertaa viikossa, kuntosalivuoron ja ilmaisen osallistumisen seurakisoihin.
- Ilmoittautuminen on sitova eikä maksua palauteta, jos lopettaa kesken kauden

Ilmoittaudu ryhmään mukaan täältä 27.9 mennessä!

Ryhmän urheilijoita koskee toimitsijavelvoite talvikaudella yhdessä (1) HSU:n järjestämässä kisassa ensi vuoden aikana. Tarkempi ilmoittautuminen tehdään ryhmään ilmoittautumisen yhteydessä.

Tiedustelut:
Mirka Tuisku, Hyvinkään Seudun Urheilijat, 0407595251, mirka.tuisku@hsu.fi