Aikuisurheilijoiden harjoitusryhmä kesä 2020

AIKUISURHEILIJOIDEN HARJOITUSRYHMÄ (Kesä 2020)

Ryhmä on tarkoitettu niille, jotka haluavat monipuolisesti kohottaa kuntoaan, kokeillen ja treenaten yleisurheilun eri lajeja. Ryhmä sopii ennenkaikkea yleisurheiluharrastuksesta aloittaville ja siitä kiinnostuneille, eikä mukaantuleminen vaadi aikaisempaa kokemusta. Tarkoituksena on tarjota uusia mielenkiintoisia kokemuksia tai verestää ruostuneita taitoja yleisurheilun merkeissä. Harjoituksissa pääset kokeilemaan yleisurheilun kaikkia lajeja osaavien valmentajien johdolla.

Tavoitteena on mahdollistaa kuntoilu yleisurheilun monipuolisessa maailmassa. Harjoittelemme eri lajien tekniikoita perusteista lähtien. Harjoitukset sisältävät lajitekniikan lisäksi vaihtelevan ja monipuolisen fysiikka-osuuden tarjoten näin haastetta oman kuntoharjoitteluusi.

HUOM! Annamme kaikille harrastustoimintaan osallistuville tarkat ohjeistukset noudattamistamme toimintatavoista koronapandemian aikana, jotta voisimme harrastaa turvallisesti ja vähentää tartuntariskiä.

Ryhmän toiminnasta vastaa vastuuvalmentaja Saana Pasma yhdessä muiden HSU:n koulutettujen valmentajien kanssa. Ryhmä harjoittelee ohjatusti kaksi kertaa viikossa, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin.

Kesäkausi 1.6.2020-13.9.2020

- Ilmoittaudu kesän ryhmään täältä .
- Ilmoittautuminen on auki 28.5 asti. Jos haluat tämän jälkeen mukaan, ota yhteyttä urheilukoordinaattoriin (yhteystiedot alla).

- Ke klo 18.30-20.00, Urheilupuisto
- Su klo 17.00-18.30, Urheilupuisto

-170€
+ lisenssi 30 € + jäsenmaksu 20 €
(Talvikaudella mukana olleilla lisenssi ja jäsenmaksu ovat voimassa v. 2020 loppuun)
- Ilmoittautuminen on sitova eikä maksua palauteta, jos lopettaa kesken kauden
- Lasku tule ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Hinta sisältää:
- Ohjatut harjoitukset kaksi kertaa viikossa
- Ilmaisen osallistumisen seurakisoihin.

Ryhmän urheilijoita koskee toimitsijavelvoite kahdessa (2) HSU:n järjestämässä kisassa ensi vuoden aikana.

Tiedustelut:

Mirka Tuisku (Urheilukoordinaattori), mirka.tuisku@hsu.fi , puh. 040-7595251