Aikuisurheilijoiden harjoitusryhmä kesä 2019

AIKUISURHEILIJOIDEN HARJOITUSRYHMÄ (Kesä 2019)

Ryhmä on tarkoitettu niille, jotka haluavat monipuolisesti kohottaa kuntoaan, kokeillen ja treenaten yleisurheilun eri lajeja. Ryhmä sopii kaikentasoisille ja ikäisille, eikä vaadi aikaisempaa kokemusta. Tarkoituksena on tarjota uusia mielenkiintoisia kokemuksia tai verestää ruostuneita taitoja yleisurheilun merkeissä. Harjoituksissa pääset kokeilemaan yleisurheilun kaikkia lajeja osaavien valmentajien johdolla.

Tavoitteena on mahdollistaa monipuolinen kuntoilu yleisurheilun monipuolisessa maailmassa. Harjoittelemme monipuolisesti eri lajien tekniikoita perusteista lähtien. Harjoitukset sisältävät lajitekniikan lisäksi vaihtelevan ja monipuolisen fysiikka-osuuden tarjoten näin haastetta oman kuntoharjoitteluusi.

Ryhmän toiminnasta vastaa vastuuvalmentaja Saana Pasma yhdessä muiden HSU:n koulutettujen valmentajien kanssa. Ryhmä harjoittelee ohjatusti kaksi kertaa viikossa, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin.

Kesäkausi 13.5.2019-13.9.2019 Urheilupuisto

- Ke klo 18.30-20.00, Urheilupuisto
- Su klo 17.00-18.30, Urheilupuisto

Hinta (kesäkausi 2019):
-170€
+ lisenssi 30 € + jäsenmaksu 10 €
(talvikaudella mukana olleilla lisenssi ja jäsenmaksu ovat voimassa v. 2019 loppuun)
- Ilmoittautuminen on sitova eikä maksua palauteta, jos lopettaa kesken kauden

Ilmoittaudu kesän ryhmään tästä

Hinta sisältää ohjatut harjoitukset kaksi kertaa viikossa ja ilmaisen osallistumisen seurakisoihin.

Ryhmän urheilijoita koskee toimitsijavelvoite kahdessa (2) HSU:n järjestämässä kisassa ensi vuoden aikana.

Tiedustelut:
Jyrki Eriksson, jyrki.eriksson@hsu.fi, 0408290617