Seurakisat (4-9v)

PDF-tiedostolasten_yu-saannot_2019.pdf (2.8 MB)
Lasten yleisurheilu- säännöt

Tule mukaan Seurakisoihin

Seurakisat ovat kaikille avoimet matalan kynnyksen epäviralliset kisat kaikille 4-9-vuotiaille. Seurakisoihin voivat osallistua kaverit, naapurit kuin ulkopaikkakuntalaiset serkutkin. Seurakisoissa kilpailemista voi kokeilla ensimmäistä kertaa ja harjoitella turvallisesti!

Kilpailupäivänä kilpaillaan 1-3 lajissa, ja kerätään kisapassiin suoritustarroja jokaisesta lajista. Surakisoissa lapsia ei laiteta suoritusten mukaan paremmuusjärjestykseen. Vanhemmat toimivat toimitsijoina helpoissa tehtävissä, joihin opastetaan paikan päällä.

Kesän 2022 Seurakilpailut

Ke 25.5. Klo 17 alkaen

P/T 4-5 kuulantyöntö, pituushyppy, 40m
P/T 6-7 kuulantyöntö, pituushyppy, 40m
P/T 8-9 kuulantyöntö, pituushyppy, 40m

Ke 6.7. Klo 17 alkaen

P/T 4-5 pallonheitto, pituus, 40m aitajuoksu
P/T 6-7 junnukeihäs, pituus, 40m aitajuoksu
P/T 8-9 junnukeihäs, 3-loikka, 40m aitajuoksu

- Halutessaan 4-7-vuotiaat voivat myös hypätä pituuden tilalla 3-loikkaa.

Kilpailut ovat HSU:n urheilijoille ilmaiset. Muille 5e/laji, (jälki-ilmoittautuminen 10e/laji).

Kilpailupaikkana toimii urheilupuiston yleisurheilukenttä (Urheilukatu 19, Hyvinkää)​

Ilmoittautuminen:

• Ilmoittautuminen päättynyt
  • Ennakkoilmoittautuminen viimeistään edellisenä päivänä. Jälki-ilmoittautumiset klo 17 mennessä kilpailupaikalla.

Ohjeita kisapäivään:

1. Katso nettisivuilta tai kisapaikalta aikataulu, mistä lajista oma kilpailusi alkaa. Aikataulu on    suunta antava, ja lapset liikkuvat seuraavalle suorituspaikalle kaikkien ollessa valmiita.
2. Ohjaajat jakavat kisapassit ja pitävät ohjatun alkulämmittelyn klo 16:45.
3. Kilpailut alkavat ja suorituspaikalle siirrytään ohjaajan johdolla klo 17.
4. Tee elämäsi suoritus! Ohjaajat jakavat kisapassiin suorituksista tarroja.
5. Lajisuoritusten jälkeen jaetaan kaikille osallistumismitalit. Muista ottaa kisapassi mukaan seuraaviin kisoihin ja kerää mahdollisimman monta lajisuoritustarraa!