Silja Line seurakisat (4-9v)

PDF-tiedostolasten_yu-saannot_2019.pdf (2.8 MB)
Lasten yleisurheilu- säännöt
PDF-tiedostoaikataulu267.pdf (123 kB)
Alustava aikataulu 26.7.

Tule mukaan Silja-Line seurakisoihin

Silja Line seurakisat ovat kaikille avoimet matalan kynnyksen epäviralliset kisat kaikille 4-9-vuotiaille. Seurakisoihin voivat osallistua kaverit, naapurit kuin ulkopaikkakuntalaiset serkutkin. Seurakisoissa kilpailemista voi kokeilla ensimmäistä kertaa ja harjoitella turvallisesti!

Kilpailupäivänä kilpaillaan 1-3 lajissa, ja kerätään kisapassiin suoritustarroja jokaisesta lajista. Silja Line- seurakisoissa lapsia ei laiteta suoritusten mukaan paremmuusjärjestykseen. Vanhemmat toimivat toimitsijoina helpoissa tehtävissä, joihin opastetaan paikan päällä.

Kesän 2021 seurakilpailut ja ilmoittautuminen:

Ke 30.6.

P/T5 pallonheitto, pituushyppy, 40m
P/T7 pallonheitto, pituushyppy, 40m
P/T9 junnukeihäs, pituushyppy, 40m

Klo 16:30 Yhteinen alkulämmittely, ilmoittautuminen
Klo 17:00 Kilpailupaikoille siirtyminen ja kilpailusuoritusten aloitus (ks. aikataulu sivun yläkulmasta)

Ma 26.7.

P/T5 kuulantyöntö, 3-loikka, 40m aitajuoksu
P/T7 kuulantyöntö, 3-loikka, 40m aitajuoksu
P/T9 kuulantyöntö, 3-loikka, 40m aitajuoksu

Klo 16:30 Yhteinen alkulämmittely, ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen:

Kilpailut ovat HSU:n urheilijoille ilmaiset. Muille 5e/laji, (jälki-ilmoittautuminen 10e/laji).

Ennakkoilmoittautuminen (suositeltavaa):

- Kilpailukalenteri.fi kautta (lisenssin omaavat):
Ilmoittaudu 30.6. kisoihin
Ilmoittaudu 26.7. kisoihin

- tai sähköpostilla erkki.tenkula@kolumbus.fi (kirjoita viestiin lapsen nimi, syntymävuosi ja seura/paikkakunta ja kilpailupäivä)

Jälki-ilmoittautuminen:
- Paikan päällä viim. puoli tuntia ennen kilpailujen alkua.

Ohjeita kisapäivään:

1. Tarkasta, että nimesi löytyy osallistumislistasta (etukäteen ilmoittautunut) tai ilmoittaudu paikan päällä ja kirjoita nimesi oman sarjasi osallistumislistoihin.
2. Katso nettisivuilta tai kisapaikalta aikataulu, mistä lajista oma kilpailusi alkaa. Aikataulu on    suunta antava, ja lapset liikkuvat seuraavalle suorituspaikalle kaikkien ollessa valmiita.
3. Ohjaajat jakavat kisapassit ja pitävät ohjatun alkulämmittelyn klo 16:30.
4. Kilpailut alkavat ja suorituspaikalle siirrytään ohjaajan johdolla klo 17.
5. Tee elämäsi suoritus! Ohjaajat jakavat kisapassiin suorituksista tarroja.
6. Lajisuoritusten jälkeen jaetaan kaikille osallistumismitalit. Muista ottaa kisapassi mukaan seuraaviin kisoihin ja kerää mahdollisimman monta lajisuoritustarraa!