Silja Line seurakisat

PDF-tiedostolasten_yu-saannot_2019.pdf (2.8 MB)
Lasten yleisurheilu- säännöt

Tule mukaan Silja-Line seurakisoihin

Silja Line seurakisat ovat kaikille avoimet matalan kynnyksen epäviralliset kisat kaikille 4-9-vuotiaille. Seurakisoihin voivat osallistua kaverit, naapurit kuin ulkopaikkakuntalaiset serkutkin. Seurakisoissa kilpailemista voi kokeilla ensimmäistä kertaa ja harjoitella turvallisesti!

Kilpailupäivänä kilpaillaan 1-3 lajissa, ja kerätään kisapassiin suoritustarroja jokaisesta lajista. Silja Line- seurakisoissa lapsia ei laiteta suoritusten mukaan paremmuusjärjestykseen. Vanhemmat toimivat toimitsijoina helpoissa tehtävissä, joihin opastetaan paikan päällä.

Ilmoittautuminen

Kilpailut ovat HSU:n urheilijoille ilmaiset. Muille 5e/laji, (jälki-ilmoittautuminen 10e/laji).

Ennakkoilmoittautuminen (suositeltavaa):
- Kilpailukalenteri.fi-palvelun kautta (linkit kesän kisoihin alempana)
- tai sähköpostilla mirka.tuisku@hsu.fi (lapsen nimi, syntymävuosi ja seura/paikkakunta)

Jälki-ilmoittautuminen:
- Paikan päällä viim. puoli tuntia ennen kilpailujen alkua. Aikataulu julkaistaan lähempänä kisaa.

Ohjeita kisapäivään:

1. Tarkasta, että nimesi löytyy osallistumislistasta (etukäteen ilmoittautunut) tai ilmoittaudu paikan päällä ja kirjoita nimesi oman sarjasi osallistumislistoihin.
2. Katso nettisivuilta tai kisapaikalta aikataulu, mistä lajista oma kilpailusi alkaa. Aikataulu on    suunta antava, ja lapset liikkuvat seuraavalle suorituspaikalle kaikkien ollessa valmiita.
3. Ohjaajat jakavat kisapassit ja pitävät ohjatun alkulämmittelyn.
4. Kilpailut alkavat ja suorituspaikalle siirrytään ohjaajan johdolla.
5. Tee elämäsi suoritus! Ohjaajat jakavat kisapassiin suorituksista tarroja.
6. Muista ottaa kisapassi seuraaviin kisoihin!