Kunniakierros kutsu

Tule mukaan kuntoilemaan: kävelemään, hölkkäämään tai juoksemaan Kunniakierros -tapahtumaan. Näin tuet Hyvinkään Seudun Urheilijoiden toimintaa ja lasten & nuorten urheilumahdollisuuksia!

Suomen Urheiluliiton (SUL) ja sen jäsenseurojen yhteisen kampanjan, Kunniakierroksen, tuotoilla kerätään varoja yleisurheilutyöhön.

 

Hyvinkään Seudun Urheilijat järjestää Kunniakierroksen

torstaina 24.5.2018 Hyvinkään Urheilupuistossa klo 17.00 - 19.00

 

Nyt haastamme KAIKKI - lapset, nuoret, aikuisurheilijat sekä valmentajat ja urheilijoiden vanhemmat - mukaan liikkumaan!

 

KUNNIAKIERROKSEN IDEA:

Kunniakierrokseen osallistuva hankkii itselleen yhden tai mieluiten useamman tukijan. Tukija voi olla yksittäinen henkilö, yritys tai yhteisö. Minimitukisumma on 15 €/tukija. Maksimia ei ole. Tuki voi olla kerta- tai kierrosmaksu. Tukisummat laskutetaan tapahtuman jälkeen HSUn toimesta. Jokainen tukija antaa tätä varten laskutustietonsa viralliselle keräyslistalle. Lasku lähetetään sähköpostitse pdf-muotoisena kaikille sähköpostiosoitteensa antaneille. Myös perinteinen osoite tarvitaan kuitenkin sähköpostin rinnalle.

Keräyslistoja jaetaan harjoituksissa. Lisää tyhjiä listoja voit pyytää oman ryhmäsi (lapsesi ryhmän) valmentajalta tai voit tulostaa itsellesi oman täältä.

 

NÄKYVYYS YRITYKSILLE:

Yritystukijoille luvassa näkyvyyttä tukisummaa vastaan:

100€ logonäkyvyys HSUn kotisivuilla & Facebook 

 

TAPAHTUMAN AIKATAULU:

17.00 Ilmoittautuminen ja keräyslomakkeiden vastaanotto

17.20 Yhteinen alkuverryttely

17.30 Kunniakierroksen lähtölaukaus

 

Nuorimmilla mahdollisuus siirtyä ensimmäisen kierroksen jälkeen ohjatulle temppuradalle kentän keskelle. HUOM! Eniten kierroksia juosseen palkinto sarjassa '2009 tai myöhemmin syntyneet' 30 minuutin perusteella

 

18.30 Kunniakierroksen päätöslaukaus

18.40 Palkintojen jako: Parhaat kerääjät ja kovimmat juoksijat palkitaan. Alla eri ikäluokkien kiertoajat.

  • T ja P - 2009 tai myöhemmin syntyneet (30 min)
  • T ja P -2008 ja aiemmin syntyneet (60min)

19.00 Tapahtuma päättyy

Kunniakierrosterkuin Mervi ja Hanna, Jyrki (tiedotus@hsu.fi)