Lasten liikunta

Ei tapahtumia
Joulukuu 2017

Liikuntaleikkikoulu

Liikuntaleikkikoulu on mukaansa tempaava liikuntaharrastus 4 - 7 -vuotiaille. Liikuntaleikkikoulussa kannustetaan ja tuetaan lasta liikuntaan sekä opetellaan eri menetelmin ja välinein motorisia taitoja. Liikuntaleikkikoulussa lapsi oppii kehon hallintaa, perusliikkeitä, yhdessäoloa sekä kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Tunnit ovat hyvä pohja niin tytöille kuin pojille ennen varsinaisten lajitaitojen opettelemista.

Yleisurheilukoulu

Yleisurheilun harrastamisen voit aloittaa Yleisurheilukoulussa. Yleisurheilukoulu on Suomen Urheiluliiton jäsenseurojen järjestämä ohjattu, hauska ja monipuolinen urheilukoulu yleisurheilun ja perusliikunnan parissa. Yleisurheilukoulun säännöllisissä ja suunnitelluissa treeneissä opitaan monipuolisten perustaitojen; hyppäämisen, heittämisen ja juoksemisen lisäksi monia elämän tärkeitä sosiaalisia taitoja. Nuori oppii myös huolehtimaan omasta terveydestä kivan harrastuksen kautta. Yleisurheilukoulutoiminta sisältää paljon erilaisia teematapahtumia, leirejä ja kisoja, joihin koko perhe voi osallistua. Yleisurheilukoulun kummiurheilijana toimii Tero Pitkämäki

Vakuutus

Jokaisella lisenssin maksaneella urheilijalla on tapaturmavakuutus. Vakuutuksen myöntäjänä on If Vahinkovakuutusyhtiö Oy. Vakuutus on voimassa harjoituksissa ja kilpailuissa, lisätietoa vakuutuksen sisällöstä täältä.

Rasitusvammoihin ja tapahtumien ulkopuolella tapahtuviin tapaturmiin lisenssivakuutus ei yllä. Näihin kannattaa harkita lisävakuutusta.

- Tähän toimintaan olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea -