Erityisryhmä

Ilmoittaudu mukaan HSUn erityisryhmään!

HSUn erityisryhmä on suunnattu kaikille erityistä tukea tarvitseville lapsille (8-15v), jotka ovat kiinnostuneet yleisurheiluharrastuksesta ja soveltavan liikunnan mahdollisuuksista. Kesäkaudella järjestettävä yleisurheiluryhmä tarjoaa mahdollisuuden lapsille, joilla on haasteita osallistua muiden HSUn tarjoamien harjoitusryhmien toimintaan.

Ryhmä kokoontuu 13.5-13.9 välisenä aikana torstaisin klo 17-18 Hyvinkään yleisurheilukentällä. Kesätauko 8.-14.7.

Ryhmätoiminnassa pyritään huomioimaan yksilölliset lähtökohdat. Tavoitteena on liikunnallisten valmiuksien kehittäminen ja sosiaalinen kanssakäyminen liikunnan parissa. Ohjauksessa otetaan lapsen tarpeet huomioon siten, että liikkuminen onnistuu toimintakyvystä riippumatta. Mahdolliset avustajat ovat toivottavia ja tervetulleita mukaan treeneihin.

Urheilukentälle on esteetön kulku urheilukentän takaportin kautta. Avaamme tarvittaessa takaportin edessä olevan puomin, mikäli se on osallistumisen osalta tarpeen.

Ryhmän harjoitusmaksu on 90€. Ohjaajina toimii HSUn koulutettu ohjaajat.  

Ilmoittautua voi täältä

Ilmoittautumisaikaa on torstaihin 9.5 saakka. Lasku tulee ilmoittautumisen päätyttyä kaikille ilmoittautuneille. Ryhmä toteutetaan, jos ilmoittautuneita tulee vähintään kuusi.Lisätiedot:

Jyrki Eriksson, HSUn urheilukoordinaattori, (jyrki.eriksson@hsu.fi, 0408290617)