Liikuntaleikki- ja yu-koulu 6-7v, kesä 2019

LIIKUNTALEIKKIKOULU 6-7 -VUOTIAILLE (v. 2013-2012 syntyneille)

Liikuntaleikkikoulu on mukaansa tempaava harrastus tytöille ja pojille. Liikuntaleikkikoulussa lapsi oppii kehon hallintaa, perusliikkeitä, yhdessäoloa sekä kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Leikin ohella tutustutaan yleisurheilun hauskaan maailmaan.

KESÄKAUSI 13.5.2019 - 30.8.2019  (kesätauko viikot 26-28)

• Harjoitukset kerran tai kaksi kertaa viikossa (oman valinnan mukaan).

• Ryhmä 1 maanantaina klo 18.00-18.50, Urheilupuisto (Urheilukatu 19, Hyvinkää). Maanantain ryhmään voi ilmoittautua täältä

• Ryhmä 2 tiistaina klo 18.00-18.50, Urheilupuisto. Tiistain ryhmään voi ilmoittautua täältä

• Toinen harjoituskerta painottuu yleisurheilulajeihin ja on torstaina klo 17.00-18.00 Urheilupuistossa. Torstain ryhmä aloittaa, jos osallistujia vähintään kahdeksan. Huom! 20.6 torstain kerta klo 16.30-17.30!

• Seurakisat ovat osa liikuntaleikkikoulun ohjelmaa (kuuluvat hintaan). Osallistujien vanhemmat auttavat kisoissa mittaamaan ja kirjaamaan tuloksia.

• Ilmoittautumislinkit ovat kesän osalta kiinni. Jos kuitenkin haluat vielä mukaan, niin ota yhteyttä HSUn urheilukoordinaattoriin. Yhteystiedot alla.

• 80 € (1xvko) 120 (2xvko) + jäsenmaksu 10€ ja lisenssi 10€
  • talvikaudella mukana olleilla vuoden 2018 lisenssi ja jäsenmaksu ovat jo maksettuina
  • sisaralennus 15 euroa

Hinta sisältää:

* Ohjatut harjoitukset kerran viikossa
* Osallistuminen seurakisoihin

Maksua ei palauteta jos lopettaa kesken kauden. Voi käydä kokeilemassa kaksi kertaa ennen sitoutumista (huom! pitää kuitenkin ilmoittautua).

HUOM! Liikuntaleikkikouluissa on käytössä ohjaajapuhelin. Ohjaajapuhelimeen voi ilmoittaa mahdolliset lasten sairastapaukset sekä poisjäännit. Ohjaajat myös kommunikoivat liikuntaleikkikoulujen aikana vanhempiin päin puhelimen kautta. Numero on 041-8085456.

Valokuvaus: Liikuntaleikkikouluissa ja seurakisoissa saatetaan ottaa ryhmästä kuvia, joita julkaistaan seuran nettisivuilla ja facebookissa. Kuvia saatetaan käyttää myös tulevien liikuntaleikkikoulujen mainostuksessa. Jos lapsenne kuvia ei saa käyttää tai ette halua hänestä otettavan kuvia lainkaan, pyydämme ilmoittamaan asiasta ohjaajille ensimmäisellä harjoituskerralla.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen:

Jyrki Eriksson, jyrki.eriksson@hsu.fi , puh. 040-8290617