Liikuntaleikkikoulu 4-5v kesä 2019

LIIKUNTALEIKKIKOULU 4-5 -VUOTIAILLE (v. 2015-2014 syntyneille)

Liikuntaleikkikoulu on mukaansa tempaava harrastus tytöille ja pojille. Liikuntaleikkikoulussa lapsi oppii kehon hallintaa, perusliikkeitä, yhdessäoloa sekä kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Leikin ohella tutustutaan yleisurheilun hauskaan maailmaan.

KESÄKAUSI 13.5.2019 - 30.8.2019
(kesätauko viikot 26-28)

• Harjoitukset kerran viikossa maanantaina tai tiistaina.

• Maanantai klo 17.00-17.50, Urheilupuisto (Urheilukatu 19, Hyvinkää). Maanantain ryhmään voit ilmoittautua täältä
  • Tiistai klo 17.00-17.50, Urheilupuisto (Urheilukatu 19, Hyvinkää). Tiistain ryhmään voi ilmoittautua täältä

• Seurakisat ovat osa liikuntaleikkikoulun ohjelmaa (kuuluvat hintaan). Osallistujien vanhemmat auttavat kisoissa mittaamaan ja kirjaamaan tuloksia.

• 80 € + jäsenmaksu 10€ ja lisenssi 10€
  • talvikaudella mukana olleilla vuoden 2018 lisenssi ja jäsenmaksu ovat jo maksettuina
  • sisaralennus 15 euroa

Hinta sisältää:

* Ohjatut harjoitukset kerran viikossa
* Osallistuminen seurakisoihin (kaksi kertaa kesän aikana)

Maksua ei palauteta jos lopettaa kesken kauden. Voi käydä kokeilemassa kaksi kertaa ennen sitoutumista (huom! pitää kuitenkin ilmoittautua).

Ilmoittautumisaikaa 9.5 asti! Jos kuitenkin haluat vielä mukaan, niin ota yhteyttä HSUn urheilukoordinaattoriin. Yhteystiedot alla.

HUOM! Liikuntaleikkikouluissa on käytössä ohjaajapuhelin. Ohjaajapuhelimeen voi ilmoittaa mahdolliset lasten sairastapaukset sekä poisjäännit. Ohjaajat myös kommunikoivat liikuntaleikkikoulujen aikana vanhempiin päin puhelimen kautta. Numero on 041-8085456.

Valokuvaus: Liikuntaleikkikouluissa ja seurakisoissa saatetaan ottaa ryhmästä kuvia, joita julkaistaan seuran nettisivuilla ja facebookissa. Kuvia saatetaan käyttää myös tulevien liikuntaleikkikoulujen mainostuksessa. Jos lapsenne kuvia ei saa käyttää tai ette halua hänestä otettavan kuvia lainkaan, pyydämme ilmoittamaan asiasta ohjaajille ensimmäisellä harjoituskerralla.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen:

Jyrki Eriksson (Urheilukoordinaattori), jyrki.eriksson@hsu.fi , puh. 040-8290617