SM valmennusryhmä

Ryhmään valitaan tavoitteellisesti yleisurheilua harjoittelevia ja pääosin 14-vuotiaita ja tätä vanhempia SM-tasolla kilpailevia urheilijoita, jotka harjoittelevat valmentajan suunnittelemilla harjoitusohjelmilla ohjatusti sekä omatoimisesti.

Urheilijoilta edellytetään aikaisempaa urheilutaustaa sekä sitoutumista monipuoliseen ja tavoitteelliseen harjoitteluun sekä kilpailemiseen valmentajan ohjelman mukaisesti. Vastuuvalmentaja suunnittelee harjoittelun urheilijan tavoitteiden perusteella. Ryhmän urheilijat osallistuvat seurakisoihin, sm-, am-, pm- ja seuracup-kilpailuihin.

- Harjoitusajat ilmoitetaan ryhmäläisille vastuuvalmentajien toimesta ennen harjoituskausien alkua.

- Harjoitukset järjestetään Urheilupuiston urheilukentällä (kesäkausi), Areenalla, Takomossa, Sveitsin saleilla ja muissa lähialueen harjoituspaikoissa.

Harjoitustauot: Pidetään erikseen kilpailukalenterin ja harjoituskauden sallimina ajankohtina

• 280€ (kesäkausi) & 385 (talvikausi)
    • Hinta sisältää ohjatut harjoitukset, sekä ilmaisen osallistumisen seurakisoihin ja pm/am/sm-kisoihin.
    • Sisaralennus 15€ toisesta saman perheen kausimaksusta.
  • Lisäksi laskutetaan jäsenmaksu ja lisenssi kerran kaudessa

Huom

• Maksua ei palauteta, jos lopettaa kesken kauden.
  • Ilmoittautumalla ryhmään harrastajan vanhemmat sitoutuvat toimimaan vapaaehtoisina toimitsijoina vähintään yhdessä HSU:n järjestämässä talven tapahtumassa (päivät ilmoitetaan myöhemmin). Toimitsijatehtävät ovat helppoja ja niihin opastetaan.

Tiedustelut:
Pietari Outinen, p. 0408616277, pietari.outinen@hsu.fi