Vanhempi SM valmennusryhmä

Ryhmään valitaan tavoitteellisesti yleisurheilua harjoittelevia ja pääosin 17-sarjassa tai vanhemmissa sarjoissa kilpailevia nuoria urheilijoita, jotka harjoittelevat valmentajan suunnittelemilla harjoitusvuoroilla ohjatusti sekä omatoimisesti.

Urheilijoiden valmennus toteutetaan tiimivalmennuksena, seura- ja ulkopuolisten valmentajien yhteistyönä. Urheilijoilta edellytetään aikaisempaa urheilutaustaa sekä sitoutumista monipuoliseen ja tavoitteelliseen harjoitteluun sekä kilpailemiseen valmentajan ohjelman mukaisesti. Vastuuvalmentaja suunnittelee harjoittelun urheilijan tavoitteiden perusteella.

Ryhmän urheilijat osallistuvat am- ja SM-kisoihin.

Talvikausi 30.9.2021- 20.4.2022

- Harjoitusajat ilmoitetaan ryhmäläisille vastuuvalmentajien toimesta ennen harjoituskausien alkua.

- Harjoitukset järjestetään Urheilupuiston urheilukentällä (kesäkausi), Areenalla, Takomossa, Sveitsin ja Hyrian saleilla ja muissa lähialueen harjoituspaikoissa.

Harjoitustauot: Pidetään tarvittaessa erikseen kilpailukalenterin ja harjoituskauden sallimina ajankohtina

• 380 € tai 2x190 € (3-5xvko) + jäsenmaksu 10€ (yli 15v 20€)
  • Lisenssi hankitaan itse suomisportista
    • 2008 tai aiemmin syntyneet 30 euroa (HUOM! ei sisällä Sporttiturvaa)
    • Lisätietoja voit lukea täältä.
  • Linsenssi ja jäsenmaksu ovat voimassa 2022 vuoden loppuun.
  • Sisaralennus 15 euroa
  • Lasku tulee ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen
  • Maksua ei palauteta, jos lopettaa kesken kauden.

Ilmoittautuminen on päättynyt
- Ilmoittautumisajan päätyttyä valmentajat tekevät päätöksen urheilijan hyväksymisestä kilparyhmään. Mikäli urheilija ei sovellu kilparyhmään, hänelle suositellaan toista ryhmää, joka valmennuksellisesti tukee urheilijan kehitystä parhaalla mahdollisella tavalla.
- Ilmoittautumalla kilparyhmään urheilija ja hänen huoltaja/t sitoutuvat kilparyhmän kriteereihin.

Tiedustelut:
Pietari Outinen, p. 0408616277, pietari.outinen@hsu.fi