HSU:n edustajat kilpailivat viikonloppuna sekä nuorten että SAUL- SM- kisoissa

25.2.2020

Edellisenä viikonloppuna kilpailtiin suomenmestaruuksista kahdella eri paikkakunnalla. Molemmista kilpailuista tuli HSU:lle yhteensä kolme mitalia! HSU onnittelee urheilujoita hienoista suorituksista ja toivottaa tsemppiä loppukauteen!

Suomen aikuisurheiluliiton SM- kilpailut kisattiin Tampereella.
Jukka Jännetyinen voitti M50 sarjan 800m juoksun ajalla 2:25:08.

Markku Jokinen juoksi 400 metrillä kauden parhaan tuloksensa 58,59 sijoittuen pronssille M45- sarjassa.

Jouko Rannanpää voitti kultaa M65 3000m kävelyssä ajalla 20.15,84.

Nuorten SM-hallit kilpailtiin Helsingin Liikuntamyllyssä. HSU:n edustajia oli kilpailuissa yhteensä seitsemän.

Emma Rovasalo saavutti suomenmestaruuden N17 seiväshypyssä tuloksella 365.

M19- sarjassa Jermu Tarkiainen työnsi ensikisansa 6kg kuulalla ja uudella tekniikalla. Jermu työnsi ennätyksensä 12,65 ja 6. sijalle kilpailussa.

N19- sarjassa Riina Virtanen juoksi 200m aikaan 28.85. Riina kisasi myös pituushypyssä, jossa hän toisella hypyllään hyppäsi kilpailun parhaan tuloksensa 4,82m.
Saara Rantanen kilpailu myös saman sarjan pituushypyssä hypäten 4,53.

N17 seiväshypyssä Kiia Brandes hyppäsi 8.sijalle tuloksella 280. Noora Hietala paransi 60m kauden parastaan juosten tuloksen 8,47. Laila Lehtinen kilpaili kuulantyönnössä työntäen 10,27.