HSU:lle 9 mitalia junioreiden PM-kilpailuista ja 8. sija P15 SM-otteluista!

6.3.2023

Uudenmaan piirin junioreiden piirinmestaruushallikilpailut käytiin menneenä lauantaina 4.3.2023 Helsingin Liikuntamyllyssä. HSU keräsi kilpailuista 9 mitalia. Kilpailijat tekivät myös suuren määrän omia halliennätyksiään!

Samana viikonloppuna järjestettiin myös halliotteluiden SM-kilpailut Kuortaneella, joissa Toivo Halonen edusti HSU:ta P15 5-ottelussa. Toivo keräsi ottelusta 2375 pistettä ja sijoittui kahdeksanneksi. Toivon tulokset lajeittain: 60m aidat 9,44, pituus 5.14m, kuula 8.95, seiväs 260cm ja 1000m 3.24,16.

Viikonlopun PM-kilpailuista eniten mitaleita keräsivät P11 sarjan Tobias Löfgren ja Leo Makkonen sekä T13 sarjan Senni Koski. Jokainen heistä sai kilpailuista 2 mitalia. Kilpailuissa sai osallistua vain kahteen lajiin, joten tämä mitalisuoritus on erinomainen. Leo voitti sekä pituuden että 60 metrin juoksun tuloksilla 4.27m (PB) ja 9,14s (PB). Tobias oli pituudessa sijalla 2 tuloksella 3.98m. Kuulassa Tobias voitti kultaa tuloksella 8.76m. T13 sarjan Senni Koski sai pronssia pituudesta hyppäämällä 4.23m (PB) sekä korkeudesta tuloksella 141 (PB). Korkeuskisa oli hyvin tasainen, sillä Senni hyppäsi saman tuloksen ensimmäiseksi ja toiseksi sijoittuneiden kanssa. Kilpailussa tulosjärjestyksen määräsi kuitenkin aiempien korkeuksien pudotusten määrä, joten Senni sijoittui kolmanneksi.

P15 sarjassa Elias Oksanen työnsi kuulassa sijalle 2 tuloksella 10.55m (PB) ja juoksi 60 metrillä seitsemänneksi ajalla 8,21s (PB). P15 Vilho Laaksonen juoksi 60 metrillä sijalle 10 tuloksella 8.70 (SB).

P9 sarjassa Iivo Moisander nappasi kultaa 1000 metrillä ajalla 4.07,97 (PB).

P9 sarjassa Akseli Vierolle tuli pronssia pituudesta tuloksella 3.04m (PB). Akseli juoksi myös hienosti viidenneksi 40 metriä tuloksella 7,50s (PB).

T11 sarjassa Adela Nordlund oli kuulassa 12. tuloksella 4.59m (PB). Samassa sarjassa Miia Rehn työnsi kuulaa 5.97m ja sijoittui kuudenneksi. Pituudessa Miia oli seitsemäs tuloksella 3.61m. P11 sarjassa Velmeri Peiponen hyppäsi korkeutta 1.07m (PB) sijoittuen neljänneksi.

T13 sarjassa Miisa Virtanen juoksi 60 metriä aikaan 9,15s (PB) ollen sijalla 9. Miisa hyppäsi pituudessa sijalle 7 tuloksella 3.97m (PB).