Aktia Cup, Uudyn pm-kävelyt ja Hipposhallit

19.3.2017

Aktia Cupista ja Uudyn pm-kävelyistä tuloksena kaksi kultaa ja kaksi pronssia

Hyvinkään Seudun Urheilijat menestyi loistavasti Helsingin Liikuntamyllyssä 18.3. pidetyissä Uudyn pm-kävelyissä. Kisaan osallistui Hyvinkäältä kolme tyttöä ja tuloksena oli kolme mitalia: kaksi kultaista ja yksi pronssi.

Tytöt 13 -sarjassa matkana oli 2000 metriä. HSU:n 11-vuotias Laura Ylönen urakoi matkan henkilökohtaiseen  ennätysaikaan 12.38,90, joka oikeutti kultaiseen mitaliin. Tytöt 15 -sarjassa matkana oli 3000 metriä. HSU:n  Pihla Poikolainen voitti kilpailun henkilökohtaisella ennätysajalla 18.41,70 ja Mette Martikainen oli kilpailun kolmas ajallaan 20.21,21.

Kävelyyn lähdettäessä Mette oli jo pari tuntia aikaisemmin urakoinut 5 kilometrin juoksussa Vantaalla Aktia Cupin viidennessä ja viimeisessä osakilpailussa kauden parhaan tuloksen 23.27. Mukavasti kulkenut juoksu ja viimeisen osakilpailun neljäs tila varmisti Metelle cupin kokonaiskilpailun kolmannen sijan. HSU:n Kasperi Cederqvist (P15) urakoi puolestaan 5 kilometrin matkan aikaan 23.51, ollen poikien kisan seitsemäs.

Hipposhalli, Jyväskylä Indoor Meeting

Hipposhallissa Jyväskylässä kilpailtiin viikonloppuna. HSU.n tytöt Kiia Brandes T14 juoksi 60m aidat aikaan 10,99 ja 200 metrillä kauden parhaansa 30,09. Emma Rovasalo onnistui myös hienosti 200 metrillä, kauden paras aika 28,27 toi sijoituksen 6.

Seiväshypyssä Emma Rovasalon huima tahti jatkuu. Viime viikonlopun TJIG:ssä hienosti T15 sarjassa hopealle sijoittunut Emma hyppäsi Jyväskylässä aivan oman ennätyksensä tuntumaan 324 voittaen T14 sarjan.