HSU:lle yksi mitali ja kaksi pistesijaa nuorten SM-halleista

26.2.2018

Viime viikonloppuna (23.2-25.2) kilpailtiin Kuortaneella nuorten SM-hallikisoissa (17-, 19-, 22v). Kisoissa oli mukana kolme HSUn urheilijaa, jotka menestyivät kaikki erinomaisesti. Kotiintuomisina oli yksi mitali ja kaksi pistesijaa.

Lauantaina kilpailupäivänä Pihla Poikolainen otti uransa ensimmäisen henkilökohtaisen SM-mitalin sijoittumalla toiseksi N17-sarjan 3000m kävelyssä ajalla 17.34.87, mikä jäi aikana hieman Pihlan aiemmin tällä kaudella kävelemästä ennätyksestä. Pihlan kilpailu sujui tasaisen varmasti ja teknisesti puhtaasti ilman yhtään huomautusta tai varoitusta. Hallikauden aikainen hyvä ja nousujohteinen kehitys sai näin ansaitun palkintonsa hopeamitalin muodossa.

Lauantaina kilpaili myös N19-sarjan seiväshypyssä Iida Tolonen. Tasaista hyppykuntoa läpi talvikauden osoittanut Iida hyppäsikin SM-kisoissa omalla hyvällä tasollaan ja sijoittui tuloksella 320 kilpailun viidennelle sijalle.

Sunnuntaina ainoana HSUn urheilijana kilpaili Nelli Talvitie N17-sarjan kuulantyönnössä. Nelli saikin kilpailussa aikaiseksi hallikauden parhaimman kilpailusuorituksen ja työnsi kilpailussa neljänneksi ennätystä hipovalla tuloksella 13,50. Kilpailu oli hyvin tasainen ja jännittävä, sillä 2-4 sijat mahtuivat 33 sentin sisään. Näin jännitettävää riitti aivan kilpailun viimeisille kierroksille saakka.

HSU onnittelee kaikkia kolmea urheilijaa hienoista suorituksistaan! SM-kilpailujen tuloksia voi käydä katsomassa täältä

Pihla Poikolainen (vas.) saavutti nuorten SM-halleissa hopeamitalin.