HSU mukana Helsyn 9-15v junnuviesteissä

26.1.2020

Lauantaina kisattiin Helsyn junnuviesteissä Liikuntamyllyssä. Tupa oli täynnä, sillä kilpailut keräsivät ison joukon 9-15-vuotiaita osallistujia. Viesteissä on aina mahtavaa joukkue- ja yhteishenkeä ilmassa.

HSU:sta kilpailuihin lähti T15, P15 ja T13- joukkueet mukaan juoksemaan.
T13 juoksi Elsa Pinola, Sissi Kaksonen, Anni Huttunen ja Neela Jakonen. Tämä sama tiimi on juossut yhdessä useaan otteeseen eri viestikilpailuissa, ja meno oli sen mukaista. 4x200m joukkue sijoittui 6. sijalle ajalla 2.04,07. 3x600m juoksivat Sissi, Neela ja Elsa 7.ksi aikaan 6.24,91. Sarjat olivat todella tasaisia ja useissa tuhannesosat ratkaisivat sijoituksia.

T15 joukkueessa kisasivat Lotta Lamminen, Laura Ylönen, Angelina Billingham ja Isla Sokoff. 4x200m pingottiin aikaan 2.02,47 sijalle 17. 3x600m taittui jengiltä aikaan 6.39,93 sijalle 14.

P15 joukkueessa juoksuvauhtiaan näyttivät Taneli Hyvärinen, Rasmus Salmi, Olavi Halonen ja Aleksis Hurme. 4x200m taittui aikaan 2.02,73 ja 3x600m 6.11,30.

Yhdessä tekemisen iloa ja joukkuehenkeä!
P15 3x600m startti