HSU:n aluekisat keräsivät kentälle 94 kilpailijaa

25.6.2020

Tiistaina 23.6 kilpailtiin HSU:n aluekisoissa aurinkoisen paahteisessa säässä. Kentälle saapui kilpailemaan yhteensä 94 urheilijaa. Erityiskiitos kuuluu taas toimitsijoille, sillä kilpailut olivat kesän suurimmat toimitsijatarpeen osalta. Alla katsaus HSU:n urheilijoiden suorituksiin kilpailuissa.

M19 kiekonheitossa Jermu Tarkiainen viskaisi kiekon 42,66m pituuteen. Heitto oli todella kova 2,6m parannus parin viikon takaisissa seurakisoissa heitettyyn tulokseen.

N19 kiekonheitossa Nelli Talvitie heitti kiekonheitossa kauden parhaan tuloksen 39,68m sekä naisten kuulantyönnössä 11,29m. Laila Lehtinen työnsi uuden ennätyksensä kuulantyönnössä 9,17m.

M 17 sarjassa Juho Kantoniemi 25.83 200m ja heitti kiekkoa 35.51 parantaen vain kahden viikon takaista tulostaan yli metrillä. 15-vuotias Taneli Hyvärinen juoksi samassa 200m erässä 28,45.

N17 pituushypyssä Noora Hietala hyppäsi kauden parhaan hyppynsä 4,94 sijoittuen kisassa neljänneksi. Laura Ylönen paransi omaa tulostaan viidellä sentillä hypäten 4,30 m. Moona Virtanen hyppäsi 4,18 m. Sarjan 200m juoksussa Laura päivitti myös ennätystulostaan 31,08 lukemaan. Naisten sarjan 200metrillä Emilia Rouvinen juoksi matkan 29 sekuntiin kovaan -2,6 vastatuuleen. Keihäskilpailussa Emilia heitti ensi kertaa 500g keihään 34,21metrin pituuteen.

T13 sarjan pituushypyssä mukana oli yhteensä kuusi HSU:n kilpailijaa. Kilpailun voitto napsahti Anni Huttuselle 4,34m hypyllä. Hopeasijalle nousi Neela Jakonen, joka hyppäsi kisassa 4,30m parantaen 15cm edellistä ennätystä. Elsa Pinola hyppäsi pronssille tuloksella 4,29m Ennätysparannuksen teki myös Sissi Kaksonen (4,23m) ja Iisa Aramo (3,45m). Catarine Billingham hyppäsi 3,67m.
Sarjan kuulantyönnössä ennätyksiään paransivat Elsa Pinola 8,34m, Sissi Kaksonen 8,85m ja Sara Jousimaa 9,48m.

P13 sarjassa Eeli Rovasalo hyppäsi pituutta 4,27m ja työnsi kuulaa 7,76m. Elias Oksanen hyppäsi pituudessa 4,16m, työnsi kuulaa 7,54m ja juoksi 60m aidat 12,27. Molemmat saavuttivat uudet ennätykset kuulantyönssä.

T13 800m kilpailussa hopealle juoksi Neela Jakonen ajalla 2.47,90. Sarjan pronssille juoksi hiihtäjätaustainen Anna Kerko ajalla 2.51,94, joka iloksemme lähti edustamaan HSUta kilpailuissa.

T11 800 voittoon kymmenen kilpailijan joukosta juoksi Senni Koski ajalla 2.50,35. Miisa Virtanen juoksi kilpailussa aikaan 3:11.26. 60m aitajuoksussa Janina Vuorenmaa juoksi kauden parhaan aikansa 11,74.

P11 sarjassa 800m juoksuvoimaansa osoitti Vilho Laaksonen, joka nappasi voiton ajalla 2.46,84.

Kilpailun kokonaistulokset ovat nähtävissä täällä.

Samana viikonloppuna Lahdessa seiväskilpailussa kisasivat Isla Sokoff ja Olavi Halonen. Isla sivusi viime kilpailussa tekemäänsä ennätystä hypäten 2,80 m. Olavi paransi omaa alkukesäkuusta tekemäänsä ennätystään 10sentillä hypäten 3,20 m

Seuraavan kerran Hyvinkäällä kilpaillaan yleisurheilun merkeissä elokuussa. Elokuun kilpailukalenteriin kuuluu 5.8 seurakilpailut sekä 18.8 HSU-Tarmo-Kisko- seuraottelu. Tervetuloa mukaan!

Neela Jakonen juoksi T13 800m hopeasijalle ajalla 2.47,90.
T13 pituushypyn kultasijan vei Anni Huttunen (4.34m), hopealle nousi Neela Jakonen (3,30m) ja pronssille Elsa Pinola (4,29m).
P11 800m kisan vei Vilho Laaksonen ajalla 2.46,84.
Juho Kantoniemi juoksi 25,83. Samassa erässä 15-vuotias Taneli Hyvärinen juoksi 28,45.
Noora Hietala hyppäsi 4,94 sijoittuen neljänneksi N17-pituushypyssä.