HSU:lle nuorten SM-kilpailuista 3 mitalia!

10.8.2020

Viime viikonloppuna 7.-9.8. kilpailtiin 14-15 vuotiaiden SM-kilpailut Naantalissa sekä 16-17 vuotiaiden kilpailut Pedersöressä.

14-15v SM-kilpailuissa
Perjantaina HSUn kilpailusuoritukset aloittivat Isla Sokoff T15- sarjan seiväshypyssä. Isla sivusi omaa ennätystään hyppäämällä 290cm toisella yrityksellä. Yritykset 300cm olivat erittäin hyviä, ja ylittyvät varmasti lähitulevaisuuden kilpailuissa. Isla sijoittui kilpailussa seitsemänneksi.
Emilia Rouvinen kilpaili samana päivänä T15- keihäänheitossa. Emilia pääsi kilpailussa finaalikierrokselle, jonka toiseksi viimeisellä heitolla tuli kilpailun paras tulos 41,10m. Emilia sijoittui kilpailussa seitsemänneksi.
Isla ja Emilia osallistuivat myös keihäänheiton parikilpailuun, jossa he sijoittuivat neljänneksi yhteistuloksella 74,28m. Isla heitti kilpailussa oman ennätyksensä 33,40m.

Lauantaina Emilian kilpailuviikonloppu jatkui T15- sarjan kuulantyöntökilpailussa. Emilia työnsi kolmannella yrityksellä parhaan työntönsä 10,36m, mikä riitti 12.sijaan. Kilpailun vei Minttu Laurila tuloksella 14,89m.

Sunnuntaina Olavi Halonen kilpaili P14- sarjassa napaten mitalit sekä kiekonheitosta että seiväshypystä. Kilpailut olivat ensimmäiset SM-kisat Olaville. Kiekonheitossa Olavi paransi tulostaan jokaisella heitolla ja sai lopulta SM-pronssia ennätysheitolla 41,03m.
Seiväshypyssä Olavi kirkasti mitaliaan ja nappasi hopeaa kilpailusta tuloksella 320cm. Huippukunnossa olevalle Olaville mukana ollut seiväs jäi pieneksi, joten isompaa seivästä seuraavaksi hankkimaan ja uudet korkeudet odottavat varmasti!

16-17v SM-kilpailut Pedersöressä

Perjantaina HSUn Noora Hietala kilpailu N17 pituushypyssä sekä 100m. 100m alkuerissä Noora juoksi itsensä ennätysajalla 13,26 välieriin. Välierissä -2,4 vastatuuli hidasti aikaa hieman tulokseen 13,69, mikä riitti koko kilpailun 15.sijalle.
Pituushypyssä Noora hyppäsi 4,71m toisella yrittämällään.

Sunnuntaina Emma Rovasalo sekä Kiia Brandes kilpailivat N17 seiväshyppykilpailussa. Emma hyppäsi SM-hopeasijalle tuloksella 360cm.
Kiia hyppäsi 7.sijalle tuloksella 270cm.

HSU onnittelee urheilijoita sekä valmentajia hienoista suorituksista kilpailuissa!

Olaville P14- sarjan hopeaa seiväshypystä ja pronssia kiekonheitosta
Emilia Rouvinen kuulantyöntöringissä. T15- keihäänheitossa Emilia sijoittui 7. sijalle.
Emma Rovasalo N17- seiväshypyn hopeasijalle.