HSU:n joukkue Seuracup- osakilpailussa Vihdissä 11.8

13.8.2020

Tiistaina 11.8 kilpailtiin Uudyn piirin seurojen välinen Seuracup- kilpailu. Kilpailu kisattiin Vihdissä Nummelan urheilukentällä. Poikkeuksellisena vuotena Seuracup- piirikisat kilpaillaan vain yksiosaisena sarjana, jolloin finaaleihin pääsijät ratkotaan vain yhden kilpailun perusteella. Osakilpailuun saatiin vahva joukkue kasaan, vaikka muutama viime hetken poisjäänti rokotti parin lajin tulosta. HSU:n pistesaldoksi kilpailuissa kertyi 11576p.

M17- sarjassa Juho Kantoniemi edusti pituushypyssä hypäten tuloksen 5,45m. Topias Talvitie juoksi 200m aikaan 25,10, keräten kisan parhaimmat yksittäispisteet. Topiaksen veli Justus Talvitie kilpaili kuulantyönnössä työntäen 10,30m.

N17- sarjan 200m kilpailussa edusti vasta 13- vuotias Sissi Kaksonen. Sissi juoksi matkan aikaan 28,64 ja sijoittui neljänneksi. Laila Lehtinen työnsi kuulantyönnössä oman ennätyksensä 10,98m ja sijoittui toiseksi. 15-vuotias Moona Virtasen pituushyppy kantoi 4,27m pituuteen.

P15- sarjassa Taneli Hyvärinen paransi 100m ennätystään 32 sadasosalla tulokseen 13,12 ja sijoittui kolmanneksi. Olavi Halonen otti seiväskisan voiton tasaisen varmalla suorittamisella, sivuten taas omaa ennätystään 320m. Eelis Aramo työnsi kolmanneksi kuulantyönnössä tuloksella 10,01m. Santeri Ahoniemi juoksi 2000m kolmannelle sijalle ajalla 7.13,77.
P15 4x100m viestissä edustivat Aleksis Hurme, Olavi Halonen, Taneli Hyvärinen ja Santeri Ahoniemi. Viestijuoksu kulki aikaan 55,13 ja pojat sijoittuivat neljänneksi.

T15- sarjassa 100m Emilia Rouvinen sivusi erittäin läheltä omaa ennätystään juosten 13,68. Angelina Billingham juoksi uuden ennätyksen 100m 14,11. Laura Ylönen edusti tuttuun tapaan kävelyssä, ja vei voiton 1000m kävelyssä ajalla 5.26,50. Lotta Lamminen työnsi kuulaa 8,23m. Päivän viimeisessä kilpailussa T15 2000m matkalla vasta 12-vuotias Lotte Borremans juoksi matkan aikaan 8.38,85 ja tuli kilpailun kolmanneksi.
4x100m viestissä HSUn juoksijat Isla Sokoff, Emilia Rouvinen, Lotta Lamminen ja Angelina Billingham sijoittuivat neljänneksi ajalla 55,06.

T13-sarjassa Neela Jakonen paransi 1000m kilpailussa viime kesän aikaansa lähes puolella minuutilla aikaan 3.33,61, mikä kantoi kolmannelle sijalle. Moukarinheitossa Sara Jousimaa heitti toiseksi 25,18m kauden parhaalla heitolla. Anni Huttunen paransi omaa ennätystyään 60m aitajuoksussa 51 sadasosalla aikaan 11,15! Korkeushypyssä Elsa Pinola teki varmaa ja tasaista kilpailua hypäten kolmannelle sijalle tuloksella 140cm.
T13- viestissä 4x100m Anni Huttunen, Catarine Billingham, Elsa Pinola ja Neela Jakonen juoksivat 2.sijalle ajalla 56.83.

P13- sarjassa tuli paljon poisjääntejä, jolloin aivan kaikkia paikkoja ei pystytty täyttämään. Moukarinheitossa Anton Sokoff heitti ensi kertaa 3kg moukaria, ja rikkoi heti 20,05m. Elias Oksanen hyppäsi oman ennätyksensä korkeushypyssä 135cm korkeuteen.

P11
Elias Kantinkoski kilpaili ensimmäisissä virallisissa yleisurheilukilpailuissa, juosten 1000m juoksun aikaan 3.55,84. Aatos Rouvinen hyppäsi pituudessa uuden ennätyksen 3,36m. Lauri Lammisen keihäs lensi 14,22m pituuteen. Niklas Jääskeläinen kilpaili 60m aidoissa tulokseen 16,30.
Sarjan 4x50m viesti kulki Aatos Rouvisella, Iikka Oksasella, Niklas Jääskeläisellä ja Lauri Lammisella aikaan 37,23.

T11
Senni Koski nappasi ensimmäisen sijan 1000m juoksussa ajalla 3.35,71. Pituuskilpailussa Miisa Virtanen hyppäsi pituutta 3,60m ja Linnea Teivaanmäki 3,67m. Janina Vuorenmaa juoksi 60m aidat aikaan 11,26. Velma Peiponen leiskautti hurjan yli 2m ennätysparannuksen keihäänheitossa tulokseen 17,50m. Myös Vieno Hakakari edusti hienosti keihäänheitossa heittäen myös ennätyksensä 15,99m.
Miisa, Senni, Janina ja Linnea juoksivat neljänneksi 4x50m viestissä.

Kiitos kisajärjestäjille mukavista ja hyvin sujuneista kilpailuista ja urheilijoille osallistumisesta! Seuraavan kerran HSUlaiset kilpailevat HSU-Tarmo-Kisko- seuraottelussa ensi tiistaina 18.8, joten joukkuekilpailusta ei tarvitse pitää pitkää taukoa!

Kilpailun kaikki tulokset ovat nähtävissä täältä
Seuracup kokonaispisteet nähtävissä täältä

Valmentaja Riina taitelee joukkueen kasvomaalauksia.
Miisa Virtanen, Senni Koski, Linnea Teivaanmäki ja Janina Vuorenmaa juoksivat T11 4x50m viestissä
Senni Koski juoksi selkeään voittoon T11 1000m aikaan 3.35,71.
Emilia Rouvinen T15 4x100m viestin ankkurina