HSU-Tarmo-Kisko seuraottelu keräsi kentälle liki 170 kisailijaa

20.8.2020

Tiistaina 18.8 kilpailtiin HSU-Kisko-Tarmo- seuraottelu Hyvinkään urheilukentällä. Aurinkoinen ja pitkälti tyyni sää siivitti jälleen hyviin suorituksiin kentällä. Kilpailuihin kerääntyi n. 170 urheilijaa kolmesta eri seurasta. Seuraottelun vei tällä kertaa Riihimäen kisko, toiselle sijalle kapusi Hämeenlinnan Tarmo ja kolmannelle sijalle HSU.

M- sarjan 800m metrillä nähtiin kovavauhtinen kilpailu. Ossi Arasalo otti lajivoiton ajalla 2.03,39, heti perään maaliin saapui Olli Verkama ajalla 2.04,19. 100m kilpailun nopein HSUlainen oli Jani Rouvinen, joka sijoittui kilpailun toiseksi ajalla 12,76.

Naisten sarjan parhaasta sijoituksesta 100m kilpailussa vastasi Saara Rantanen ajalla 13,52. Saaran perässä tulivat Noora Hietala ajalla 13,70, Riina Virtanen 13,98 ja Pihla Poikolainen 14,16.
800m juoksussa Kaarina Lehtonen juoksi kolmanneksi ajalla 2.26,00

T15- sarjan 100m Angelina Billingham juoksi neljänneksi uudella ennätyksellä, tasan 14,00s. Emilia Rouvinen tuli viidenneksi maaliin 14,01 ajalla. Vasta 12-vuotias Catarine Billingham juoksi ensimmäistä kertaa 100m matkan kilpailuissa aikaan 14,78. Keihäänheitossa Emilia Rouvinen viskaisi voittoheiton, joka kantoi 46,15metriin.

P15 sarjassa Olavi Halonen rikkoi hypyllään ensimmäistä kertaa viiden metrin rajan hypäten 5,15m. Hyppy kantoi kilpailun toiseen sijaan. Olavi heitti myös keihäskisan voittoon tuloksella 35,23m.

T13- sarjan 600m kisassa Neela Jakonen pisti oman ennätyksensä uusiksi ja juoksi voittoon ajalla 1:56.04. Iisa Aramo juoksi ensimmäistä kertaa 600m kilpailun aikaan 2:04.33.
Korkeushypyssä Elsa Pinola sivusi vanhaa ennätystään ylittämällä 145cm riman. Yritykset 150cm olivat hyviä ja pienestä kiinni! Kiekonheitossa Sissi Kaksonen heitti toiseksi 25,22m tuloksella.

P13 kiekonheitossa Anton Sokoff heitti toiselle sijalle 22,05m ennätysheitolla. Vasta 11-vuotias Vilho Laaksonen juoksi 600m kilpailussa kolmanneksi ennätysajallaan 2.11,13. Sarjan viestijoukkueen juoksijat Vilho Laaksonen, Anton Sokoff, Eeli Rovasalo ja Elias Oksanen juoksivat voittoon ajalla 58,91.

T11- sarjassa 600m voiton kotiin vei Senni Koski ajalla 1,58,84. Sarjassa myös Nelia Krantz juoksi ennätyksensä 2:12.69, mikä riitti neljänteen sijaan. Janina Vuorenmaa tuli kolmanneksi sekä pituushypyssä (4,02m) että 60m aitajuoksussa (11,07). Keihäänheitossa Vieno Hakakari ylsi kolmannelle sijalle 16,82metrisellä heitollaan. T11 4x100m viestijoukkue juoksi voittoon ajalla 1.00,88.

P11- sarjaa edusti Elias Kantinkoski keihäänheitossa (13,56m) ja 600m (2:19.62). Niklas Jääskeläinen hyppäsi oman ennätyksensä pituushypyssä 2,81m.

T9- sarjassa Miisa Virtanen voitti 40m metrin juoksun ajalla 6,88 sekä pituushypyn 3,73m hypyllään.
600m juoksussa edustivat Louna Teivaanmäki (2:26,02) ja Miia Rehn (2.33,30). Pituushypyssä Sara Poikolainen hyppäsi oman ennätyshyppynsä 2,99m, myös kuulassa taittui ennätys 4,58m. Helmi Rouvinen päivitti pituusennätyksensä lukemiin 2,75m.

P9- sarjassa
Leo Makkonen juoksi 40m aikaan 7,47 ja pituushyppy kantoi 3,14m. Kuulantyönnössä Aatos Rouvisen viimeinen yritys kantoi ennätyslukemiin 5,38m. Iikka Oksanen puolestaan työnsi 4,70m. Micael Loijas juoksi 600m aikaan 3.00.58 ja hyppäsi pituutta 2,37m

Kiitos urheilijoille osallistumisesta sekä kisajärjestäjille ja toimitsijoille kilpailun mahdollistamisesta. Onnittelut vielä Riihimäen Kiskolle voitosta! Kisatäyteisenä viikkona HSU nähdään heti keskiviikkona ja torstaina Uudyn pm-viesteissä!

Kaikki kilpailun tulokset ovat nähtävissä täällä.

Ossi Arasalon ja Olli Verkaman loppukiritaistelu M 800m kisassa. Arasalo voitti lajin ajalla 2.03,39, Verkama toiseksi ajalla 2.04,19.
M 100m Jani Rouvinen maaliin ajalla 12,76.
9-11v kilparyhmän jäsenet Nelia Krantz, Vieno Hakakari, Linnea Teivaanmäki, Janina Vuorenmaa ja Senni Koski menestyivät myös hienosti kilpailuissa.
Neela Jakonen teki uuden ennätyksen T13 60m aitajuoksussa aikaan 10,66.