HSU Seuracupin C-finaalissa 5.9!

8.9.2020

Lauantaina valtakunnallinen seuracup- kilpailu huipentui finaalikilpailuihin, jotka kilpaillaan eri osissa kuntien asukasluvun mukaisesti. HSUn joukkue kilpaili C-finaalissa, jotka järjestettiin Hämeenlinnassa. Seuracup on joukkuekilpailu, jossa lajisijoitusten mukaan joukkueelle kerääntyy yhteispisteitä. Joukkuehenki ja kannustaminen siivittivät monet uusiin ennätyslukemiin henkilökohtaisissa suorituksissaan! HSUn joukkue sijoittui kokonaisuudessaan sijalle 14. viime vuoden tavoin. Tulosta rokottivat tänä vuonna muutamat viime hetken poisjäännit, mutta paikan päällä olleet urheilijat suoriutuivat erinomaisesti.

Juoksulajeja piinasi kentällä ajoittainen kova vastatuuli. N17 200m erässä Sissi Kaksonen juoksi 28,76 -3,7 vastatuuleen. Noora Hietala hyppäsi pituuskisassa 4,75m sijoittuen kilpailussa kahdeksanneksi. Laila Lehtinen työnsi sarjassa kuulaa 10,24m. M17-sarjassa Topias Talvitie juoksi 200m uuden ennätyksensä 25,06.

T15
Angelina Billigham kilpaili 100m juoksussa. Angelina on parantanut kauden mittaan aikaansa jokaisissa kilpailuissa ja tällä kertaa aika parani ensi kertaa alle 14sekunnin 13,82s! Seiväspaikalla Isla Sokoff paransi 5cm ennätystään hyppäämällä 2,95m. Moona Virtanen edusti seuraa kilpailussa kuulantyönnössä ja työnsi kolmannella yrityksellään parhaan tuloksensa 8,18m. Lotte Borremans juoksi 2000m aikaan 8:31.44 parantaen lähes 7 sekuntia edellisessä osakilpailussa tekemäänsä aikaa. Laura Ylönen käveli toiseksi 1000m kävelyssä kauden parhaalla ajalla 5:16.32.

P15
Taneli Hyvärinen juoksi 100m aikaan 13.26. Olavi Halonen hyppäsi seipäässä ennätyshyppynsä 350cm ensimmäisellä yrityksellä. Kuulantyönnössä vasta 13-vuotias Anton Sokoff osallistui korkeamman sarjan kuulantyöntöön ja suoriutui erinomaisesti työntämällä 6,54m. Kasper Borremans edusti seuraa 2000m juoksussa saavuttaen ajan 6:53.03.

T13
Anni Huttunen juoksi 60m aidat -2.1 vastatuleen 11.17 jääden vain pari sadasosaa ennätyksestään. Neela Jakonen juoksi oman ennätyksensä 1000m aikaan 3:32.27. Elsa Pinola hyppäsi kilpailuissa korkeutta 136cm sateisessa säässä.

P13
Elias Oksanen teki korkeushypyssä oman ennätyksensä 138cm. Riman kohotessa 141cm pieni rimakauhu nosti päätään, jonka Elias kuitenkin voitti ja otti erittäin hyvän yrityksen korkeudesta.
Eeli Rovasalo juoksi ensimmäistä kertaa 60m aidat 76,20cm aidoilla kilpailussa ja suoriutui hienosti kisasta aikaan 12,15. Vasta 11- vuotias Henrik Ahoniemi juoksi 1000m aikaan 3:42.51 ja pärjäsi hyvin myös vanhemman ikäsarjan kilpailussa.

P11- sarjassa Vilho Laaksonen juoksi toiselle sijalle 1000m juoksussa ajalla 3:29.90. Sarjassa urheilivat myös rohkeat 8- ja 9-vuotiaat; Aleksi Virtanen hyppäsi ensimmäisissä pituushyppykilpailuissaan 3,05m. Niklas Jääskeläinen juoksi aidat aikaan 15,53.

T11- sarjassa juoksukuntoaan osoitti Senni Koski juoksemalla 1000m 10-vuotiaiden kärkituloksen 3:20.93 sekä ottaen lajivoiton kotiin. Janina Vuorenmaa juoksi 60m aidat aikaan 10,96 alittaen ensimmäistä kertaa 11sekuntia matkalla. Velma Peiponen osoitti tasaista ja varmaa tulosta keihäänheitossa heittäen 17,13m. Miisa Virtanen nappasi pituushypystä uuden ennätyksen 3,80m.

Tsemppari palkinto nimettiin Anni Huttuselle!