12-15v pm-ottelut kilpailtiin Hyvinkään kentällä keskiviikkona 16.6.

17.6.2021

Keskiviikkona 16.6. Hyvinkään kentällä kilpailtiin 12-15v pm-junnuottelut. Kilpailuihin ilmoittautui yhteensä 53 henkilöä. Kisailtana kentällä oli iloinen ja aurinkoinen tunnelma, kun vaikean koronatalven- ja kevään jälkeen päästiin viimein yhdessä järjestämään ja kilpailemaan yleisurheilussa.

HSU:lta pm-otteluihin osallistui yhteensä kolme urheilijaa, joista kaksi ylsivät kultamitalille omassa sarjassaan.

P15 sarjassa Olavi Halonen otti sarjassaan kultaa ja nousi tulospisteissä uudelle tuhat luvulle (3020p.)! Aitajuoksu juostiin teknisten ongelmien vuoksi sarjassa kahteen otteeseen, mutta se ei juoksijoiden vauhtia haitannut. Olavi juoksi -1,2 vastaiseen puhuriin uuden ennätyksen 100m aidoissa 15.11. Myös pituushypyssä (5.59), keihäässä (42,43m) ja 1000m (3:18.37) Olavi repäisi lajeista uudet ennätykset. Seiväshypyssä tulokseksi tuli 3,80m, mikä on myös paras ottelukilpailun sisällä tehty tulos.

Sissi Kaksonen kilpaili T14 sarjan ottelussa ja nappasi kilpailuista kultamitalin yhteispistein 1690. Sissi otti lajivoiton ja uuden ennätyksen 80m aitajuoksussa ajalla 13,83 (-1,8), korkeushypyssä (148), 800m (22.57,92). Pituushypyssä irtosi myös lajivoitto 4.71 tuloksella, mutta valitettavasti kovien +2,8 tuulien vuoksi virallista ennätystä lajista ei voi tilastoihin kirjata. Keihästä Sissi heitti lukemiin 15.30m.

P13 sarjassa Elias Oksanen piti jokaisessa lajissa vanhoja tuloksia pilkkanaan, ja rikkoi oman ennätyksensä joka lajissa. Kuulantyönnössä Elias paransi 77cm vanhaa tulostaan tulokseen 8,47m. Aitajuoksussa Elias juoksi 60m aidat aikaan 10,65, mikä oli hurja 1,65s parannus vanhaan tulokseen. Korkeudessa Elias hyppäsi 139 korkean riman ja lopetti neliottelunsa juoksemalla 800m lajin aikaan 2.55,06. Elias otteli kilpailussa 1437 pistettä, joka riitti kovatasoisessa sarjassa 6. sijaan.

Kiitos kisajärjestäjille, toimitsijoille, urheilijoille ja kannustajille mahtavasta kilpailupäivästä!

Elias Oksanen kilpaili P13 neliottelussa ja teki ennätykset joka lajissa.
Sissi Kaksonen voitti T14 sarjan 5-ottelun pistein 1690.
Olavi Halonen otteli ennätyspisteensä 3020p. ja otti kultaa P15 sarjassa.
Elias Oksanen valmistautumassa korkeushyppyyn.
Olavi Halonen hyppäsi seivästä 380.
Kilpailujen alkupuolella aitajuoksuja juostiin verrattain kovaan vastatuuleen, mutta ennätykset silti paukkuivat!