Viikonlopun 18-20.6. KYU Gameseissä mukana 18 HSU:n urheilijaa!

22.6.2021

Viikonloppuna 18-20.6. Tuusulassa järjestettyihin KYU-Gameseihin osallistui yhteensä 18 HSU:n urheilijaa! Koko viikonlopun aurinkoisessa säässä urheilijoiden kelpasi nakutella uusia ennätyksiä HSU nappasi kisoista yhteensä viis kultamitalia,  kolme hopeaa ja kolme pronssia.

Perjantaina kilpailtiin pääasiassa vanhimmissa ikäsarjoissa.

Naisten sarjassa Kaarina Lehtonen juoksi kauden ensimmäisen 800m kilpailun aikaan 2:31.59 sijoittuen kisassa viidenneksi.

N17- sarjassa kilpailivat Isla Sokoff ja Moona Virtanen. Isla ylitti uuden ennätyksen 150 korkeushypyssä sijoittuen viidenneksi. Myös Moona teki ennätyksensä korkeushypyssä 145. Isla osallistui myös 200m kilpailuun ja juoksi matkan aikaan 29.80.

T15- sarjaa edusti Angelina Billingham 100m juosten viidenneksi aikaan 14,21.

T14- sarjan kolmiloikassa Elsa Pinola loikkasi SM-rajan sekä ylsi kultamitalille tuloksella 10,37. Kauas ei jäänyt Anni Huttunen, joka loikkasi myös yli SM-rajan ja nousi kilpailussa hopealle tuloksella 10,06. Pyörivä tuuli loikkapaikalla hankaloitti askelmerkin löytymistä, joten lisää senttejä on takuulla tulossa vielä tulevissa kisoissa!

Kuulantyönnössä Sissi Kaksonen työnsi 9,42 ja nappasi hopeamitalin tuloksellaan. Sissi juoksi 100m uuden ennätyksen 13.10 -0,8 vastatuuleen ja paransi kesäkauden aloitusjuoksuaan 0,33 sadasosalla. 100m kilpailusta Sissi otti kultamitalin.

Sarjan korkeushypyssä nähtiin kovaa kilpailua. Kisan kultamitalin vei Elsa Pinola uudella ennätyksellä 151 ja Sissi Kaksonen sivusi ennätystään 148 ja nappasi pronssia lajista. Ester Solismaalta nähtiin myös vakuuttavia hyppyjä, ja hän hyppäsi oman kilpailuennätyksensä 143.

Keihäspaikalla heittovoimaansa näytti Velma Peiponen, joka heitti oman ennätyksensä 24,22 nousten kilpailussa viidenneksi. Anni Huttunen ylsi lajissa kuudennelle sijalle tuloksella 23,98.

P13- sarjassa Elias Oksanen juoksi 60m aidat ennätysaikaan 10,66, tehden 0,15s parannuksen vasta samalla viikolla otteluissa tehtyyn juoksuun. Elias nappasi pronssimitalin kuulantyönnöstä ennätyksellään 8,70. Korkeushypyssä Elias jäi parin sentin päähän ennätyksestä ja hyppäsi 138 korkeuteen.

T13- sarjassa Iisa Aramo juoksi 200m kilpailussa oman ennätyksensä 30,21. Kuulantyönnössä Iisa työnsi uudelle metriluvulle työntäen 9m.
Catarine Billingham otti osaa 60m juoksuun, ja juoksi viidennelle sijalle ennätysajalla 8,94.

T12- sarjassa Janina Vuorenmaa juoksi kultamitalille 60m tuloksella 8,63. Tuulta juoksussa oli hurjat +3,4, mutta juoksi rekisteröitiin silti tilastoihin.
Velma Peiponen työnsi sarjassa kuulaa ennätyksen 7,49 sijoittuen neljännelle sijalle.

P13 sarjassa Vilho Laaksonen juoksi 200m aikaan 28,96.

T10 sarjassa Miisa Virtanen hyppäsi pituutta 3,71 yltäen viidennelle sijalle. 60m kilpailussa Miisa juoksi ennätyksen 9,58 sekä korkeudessa uusi ennätys rikkoontui 1,10. Sara Poikolainen työnsi rikkoi viime vuotisen ennätyksensä tuloksella 5,18.

9- vuotiaiden sarjassa oli HSU:lta kolme osallistujaa. P9- sarjassa Tobias Löfgren nappasi kultaa keihäänheitosta tuloksella 22,65 sekä hopeamitalin 40m juoksusta (7,01). T9- sarjan Seela Pasma juoksi 40m aikaan 7,40 ja ylsi viidenneksi pituushypyssä tuloksella 3,16m. Kiia Salo voitti sarjan keihäänheitossa hopeaa tuloksella 10,97, ja osallistui myös sarjan 40m juoksuun juosten tuloksen 7,62.

Onnittelut urheilijoille hienoista kilpailusuorituksista! Seuraavaksi HSU:laiset kilpailevat joukolla tiistaina 22.6. järjestettävässä Seuracupin ensimmäisessä osakilpailussa Riihimäellä.

T9 sarjan 40m Seela Pasma juoksi 7,40 ja Kiia Salo 7,62
Sissi Kaksonen nappasi kultamitalin T14 100m juoksusta ajalla 13,10 (-0,8)
Janina Vuorenmaa kultamitalille T12 60m ajalla 8,63
Tobias Löfgren kultamitalilla P9- sarjan keihäänheitossa (22,65) ja hopealla 40m (7,01)
Anni Huttunen ja Elsa Pinola loikkasivat 3-loikassa 14v SM-rajan. Elsa ylsi kultamitalille (10,37) ja Anni hopealle (10,06).