Hallikauden neljäs kilpailuviikko

21.2.2022

VANTAAN LUOLASPRINTIT 16.2.2022

HSU:n urheilijat jatkoivat ennätystehtailuaan Vantaalla Hakunilan kalliosuojassa keskiviikkona.

60 metrillä Taneli Hyvärinen juoksi ensimmäisen erän voittoon ja kokonaiskilpailussa viidenneksi ennätystään sivuavalla ajalla 7.69. Illan päättäneellä 100 metrillä hän juoksi kuudenneksi ja tiputti kymmenyksen edellisestä ennätyksestään, joka kirjataan nyt lukemiin 12.12. Naisten puolella Saara Rantasen juoksu kulki myös mallikkaasti tehden 60 metrillä uuden ennätyksensä 8.52, joka riitti 15. sijaan. Hän juoksi 100 metrillä kauden parhaansa 13.88 sijoittuen hienosti seitsemänneksi. Samassa sarjassa Isla Sokoff juoksi 60 metrillä uuden ennätyksen 8.57 ollen kilpailun 17., ja 100 metrillä hän juoksi kahdeksanneksi ajalla 13.94. Ennätysvireiset urheilijat Taneli, Saara ja Isla jatkavat kilpailukauttaan seuraavan kerran viikon päästä nuorten SM-halleissa.

HSU:n 15-vuotiaat tytöt lähtivät 60 metrin viivalle kolmen urheilijan voimin. Elsa Pinolan kohtaloksi koitui niukkaakin niukempi varaslähtö kauden avauskilpailussaan. Anni Huttusen kauden ensimmäinen startti onnistui puolestaan paremmin ja hän juoksikin uuden ennätyksensä 8.53 sijoittuen 12 urheilijan joukosta kolmanneksi. Sissi Kaksonen näyttäisi palautuneen parin viikon takaisesta 5-ottelusta hienosti ja hän juoksi T15 sarjan voittoon ajalla 8.05, joka lähentelee tammikuussa juostua ennätystään 8.02.

P11 sarjassa kilpaileva Tobias Löfgren avasi myös kilpailukautensa Vantaalla. Tobiaksen ensimmäiset startit 60 metrillä ja 60 metrin aidoissa sujuivat hienosti ja ennätykset kirjataan nyt lukemiin 9.62 sileällä ja 12.14 aidoissa. Molemmissa lajeissa oli tarjolla hyvät ja tasaiset erät, joissa molemmissa Tobias sijoittui kolmanneksi.

RUONALAN HELMIHALLIKILPAILUT KOTKA 16.2.2022

Olavi Halonen jatkoi kilpailukauttaan kotkassa keskiviikkona 60 metrin startilla ja pituushypyllä. 60 metrillä Olavi juoksi hänen kaikkien aikojen toiseksi parhaan aikansa 7.72. Ruonalan hallin pituushyppypaikan pinnoite aiheutti haasteita askelmerkin kanssa, ja kohtaloksi pituudessa jäi kuusi yliastuttua hyppyä. Olavin kilpailukausi jatkuu tulevana viikonloppuna Helsingissä nuorten SM-halleissa.