19- ja 22-vuotiaiden SM-kilpailut kisattiin Vaasassa 26.–28.8.

30.8.2022

Menneenä viikonloppuna 26.–28.8. kilpailtiin 19-ja 22-vuotiaiden SM-kilpailut Vaasassa. Kahden urheilijan voimin HSU:n värit nähtiin viidessä eri lajissa.

Nelli Talvitie teki pienimuotoisen heitto-ottelun kisaten viikonlopun aikana N22 sarjan keihäänheitossa, kuulantyönnössä ja kiekonheitossa. Paras sijoitus tuli keihäässä, jossa Nelli oli kuudes uudella ennätyksellään 44.12. Myös muissa lajeissa tuli sijoitus kymmenen parhaan joukkoon, kun kuulassa sijoitus oli kahdeksas tuloksella 11.74 ja kiekossa kymmenes tuloksella 40.29.

N19 sarjassa kilpaileva Noora Hietala oli mukana pituushypyssä ja 100 metrillä. Pituushypyssä tänä kesänä ennätyksensä 5.30 hypännyt Noora hyppäsi karsinnassa tuloksen 5.04, jolla kohtalona oli valitettava karsiutuminen finaalista. 100 metrin alkuerissä hän juoksi ajan 13.73, jolla hän oli oman eränsä kuudes.