HSU:n Olavi Halonen Hyvinkään Vuoden miesjuniori 2022

22.2.2023

Hyvinkään kaupungin urheilugaalassa palkittiin menestyksekkäitä urheilijoita ja julkistettiin tämän vuoden kummiurheilijat

Vuoden 2022 urheiluhuippuja palkittiin kaupungin ensi kertaa järjestämässä gaalassa Hyvinkääsalissa tiistaina 14. helmikuuta. Vuoden 2022 junioreina palkittiin HSU:n Olavi Halonen ja miekkailija Emma Hämäläinen. Lisäksi Olavi valittiin kummiurheilijaksi yhdessä ratamoottoripyöräilijä Kimi Patova, alppihiihtäjä Rosa Pohjolainen, alppihiihtäjä Erika Pykäläinen, miekkailija Emma Hämäläinen ja alppihiihtäjä Jesper Pohjolainen kanssa. Valintakriteerinä kummiurheilijoille olivat paikallinen, valtakunnallinen ja kansainvälinen menestys, positiivinen näkyvyys Hyvinkäälle sekä halukkuus osallistua valittuihin tapahtumiin ja hankkeisiin.

 

”Kummiurheilijoiksi valikoitui kuusi upeaa urheilijaa. Heissä on potentiaalia vaikka mihin! Olemme vakuuttuneita, että he tuovat kotikaupungilleen positiivista henkeä ja näkyvyyttä aina ulkomailla asti”, kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen kommentoi.

 

Tilaisuudessa myönnettiin myös stipendejä neljälletoista valtakunnallisesti tai kansainvälisesti menestyneelle nuorelle urheilijalle. Minimivaatimuksena oli SM-mitali tai maajoukkue-edustus. Yksi stipendin saajista oli HSU:n Sissi Kaksonen.

Onnea Olavi ja Sissi!

Olavi haastattelussa
Olavi haastattelussa
Olavi palkittavana
Olavi palkittavana
Sissi vastaanottamassa stipendiä
Sissi vastaanottamassa stipendiä