HSU:lle 4 mitalia ja 4 pistesijaa TJIG:stä

14.3.2023

Yksi hallikauden suurimmista tapahtumista Tampere Junior Indoor Games (TJIG) pidettiin Tampereella 10. - 12.3.2023

HSUn urheilijat osallistuivat TJIG -tapahtumaan 14 urheilijan voimin.

T10 -sarjassa urakoi Seela Pasma, joka oli kiekon 13., kuulan 11. sekä 60m 41.

P10 -sarjaan osallistui Anton Löfgren, joka oli pituuden 50. ja keihään 4 tuloksella 25,45.

T11 -sarjassa urakoi Miia Rehn, joka oli 60m 59. ja pituuden 27.

P11 -sarjassa urheileva Tobias Löfgren osallistui lauantaina P12 kiekkoon, jossa hän oli 16. Oman ikäisten sarjassa hän osallistui kuulaan, jossa sijoitus oli 4. tuloksella 9,30 ja 60m aidoissa hän oli 10. Kisat huipentui Tobiaksen osalta sunnuntaina keihääseen, jossa hän heitti 34,70 ja sai kultaa.

T12 -sarjassa Miisa Virtanen hyppäsi pituutta sijoittuen 29.

P14 -sarjassa Toivo Halonen pääsi 60m alkueristä A-finaaliin omalla ennätysajalla 7,89 ja paransi sitä vielä finaalissa sadasosalla. 7,88 riitti 5. sijaan. 300m aidoissa Toivo juoksi kultaa ajalla 48,04 ja korkeudessa hän oli toinen ennätystuloksellaan 161. Korkeuteen osallistui myös Matias Martikainen, joka oli 12.

T15 -sarjassa Iisa Aramo osallistui kiekkoon ollen kisan 9.

P15 -sarjan pituuspaikalla Elias Oksanen onnistui hienosti ja hyppäsi oman ennätyksensä 5,69, joka riitti kisan 5. sijaan.

N17 - sarjan korkeuspaikalla Ester Solismaa hyppäsi 154, joka riitti upeasti jaettuun hopeaan. N17 -sarjassa urakoivat myös Neela Jakonen (12.), Angelina Billingham (21.), Suvi Johansson (32.) ja Kia Niklander (33.), jotka juoksivat kaikki 60m.