Hienoja tuloksia seiväshypyn talvikarnevaaleilta!

10.1.2015

Perjantaina alkoivat Pajulahdessa koko viikonlopun kestävät seiväshypyn talvikarnevaalit. Jo perinteeksi muodostuneille karnevaaleille kokoontuu koko seiväshyppymme kärkikaarti.

Aloituspäivänä kisasivat nuoremmat urheilijat. Hyvinkään Seudun Urhelijat oli saanut kisoihin erittäin kilpailukykyisen joukkueen. Kaikki urheilijat saavuttivat mitalin ja samalla vähintään halliennätyksensä.

N19 sarjan voiton vei Maria Kytölä uudella halliennätyksellään 350.

T15 sarjassa Siiri Saalo hyppäsi myös halliennätyksen 330 ja sijoittui tiukassa kisassa kolmanneksi.

P15 sarjassa kilpailivat Jermu Tarkiainen ja Marcus Kytölä. Molemmat pojat hyppäsivät myös halliennätyksensä. Marcus voitti kisan tuloksella 330 ja Jermu oli toinen ennätystään sivuavalla tuloksella 310.

T13 sarjassa hyppäsi Laila Lehtinen uuden ennätyksensä 210 sijoittuen kolmanneksi.

Karnevaalit jatkuvat tänään miesten ja naisten pääkilpailulla, johon osallistuu myös Maria.