Menestystä maantiejuoksussa Vantaalla!

10.1.2015

Aktia Cupin kolmas osakilpailu juostiin lauantaina Vantaan Hakunilassa. HSUn Kaarina Lehtonen oli jälleen ylivoimainen N17 sarjassa. Kaarinan voittoaika 5 km radalla oli 19.10. Voitto tarkoittaa sitä, että Kaarina on voittanut jo sarjansa kokonaiskilpailun ennen kahta viimeistä osakilpailua. Kaarinalla on nimittäin voitot kaikista kolmesta aikaisemmasta juoksusta.

"Juoksu kulki tänään ihan mallikkaasti ja sain hyvää kiriapua samanikäiseltä poikajuoksijalta." tuumaa Kaarina. "Reitti oli ajoittain liukas, mutta ei juurikaan vaikuttanut loppuaikaan. Seuraavaan osakilpailuun en valitettavasti pääse, koska  samaan ajankohtaan osuu hallikilpailut."

Samoin HSUn nuoriin juoksijoihin kuuluva Matias Jukka oli kilpailemassa Vantaalla. Matias juoksi miesten sarjassa 10 km aikaan 39.17, ollen kisassa 39.