Hyviä tuloksia lauantain kilpailuissa

17.1.2015

HSU:n urheilijoita kilpaili tänään Helsingin 200m hallikarnevaaleissa, Nastolan pikajuoksucupissa ja Turun kansallisissa kilpailuissa.

Helsingissä 15 vuotiaat Aleks Meidla ja Ilmari Niiranen juoksivat 200m yli 100 osallistujaa keränneessä miesten sarjassa kovassa seurassa ja paransivat molemmat 200m ennätyksiään aikoihin 25,14 ja 27,30.

Nastolan pikajuoksucupissa naisten sarjassa 60m:llä kauden parhaansa juoksivat Maria Kytölä ajallaan 8,32 ja Emilia Palmu 8.70. P15 sarjassa Pyry Okkolin juoksi erävoittoon ja paransi ennätystään reilusti aikaan 8,16 ollessaan lopulta 6.

Turussa Tanja Sorvari paransi ennätystään kahdesti 60m:llä ensin alkuerissä aikaan 8,45 ja vielä finaalissa aikaan 8,38, sijoittuen lopulta N17 sarjassa toiseksi. 200m:llä Tanja juoksi 29,22. Samassa sarjassa Ida Forssten juoksi 60m:llä 8,94 ja 200m:llä 30,84. T15 sarjassa Emma Simberg sijoittui hienoksi neljänneksi uudella yli sekunnin ennätyksellään 28,36.

Huomenna nuoret pääsevät vielä uudestaan urakoimaan kun 9-15 sarjojen Junnuviestit juostaan Helsingin Liikuntamyllyssä.

Kaikki tulokset: Helsinki, Turku, Nastola