Pajulahtihallissa juostiin kovaa! Marianne rikkoi SE:n

7.4.2015

Sunnuntaina 6.4. HSU:n urheilijoita nähtiin Pajulahdessa, jossa järjestettiin Hallitonnit ja avoimet Pm-kisat. Urheilijat onnistuivat vielä näin myöhään talvikaudella venymään omiin parhaisiin tuloksiinsa.

T9-sarjassa Marianne Salmi voitti 1000m:llä ja paransi oman aikansa huikeat 5,5 sekuntia rikkoen samalla ikäkautensa suomen ennätyksen ylipitkällä radalla. Uusi SE kirjataan 3.41,67.

Eeli Rovasalo edusti Pajulahdessa ainoana poikana HSU:ta ja nappasi myös mitalin. Eeli sijoittui P9 40m:llä hopealle ja oli 2007-syntyneistä ylivoimaisesti nopein huikealla ajalla 7,05. Eeli paransi viikko sitten syntyneen ennätyksensä lähes 40 sadasosaa! Myös pituudessa Eeli teki ennätyksensä 3,30 ja oli 5., jälleen 07-syntyneistä paras, kuten myös kuulassa, joka kantoi tulokseen 4,39.

12-vuotiaissa Emma Rovasalo ja Laila Lehtinen osallistuivat tonnille ja paransivat myös reilusti omia ennätyksiään. Emma sijoittui lopulta 4:nneksi ajalla 3.36,99 ja Laila 8:nneksi ajalla 3.52,43. 60m:llä Emma juoksi 5:nneksi ja paransi ennätyksensä lähes 30 sadasosaa aikaan 9,05. Laila juoksi myös ennätyksensä 9,63. Kuulassa Laila oli 7. tuloksella 7,33 ja Emma teki jo kolmannen ennätyksensä 5,75 kantaneella työnnöllä.

Isla Sokoff T10-sarjassa onnistui sekä kuulassa että pituudessa tekemään ennätyksensä. Kuula lensi 5,50 ja Isla oli 7. ja pituudessa tulos 3,38 riitti 9. sijaan. 60m:llä Isla juoksi 10,34.