Paljon HSU:laisia Janakkalassa - Emma alle SM-rajan, Mikolle triplavoitto!

11.7.2015

Tänä viikonloppuna Janakkala Games kerää Liinalammen kentälle taas yli 500 urheilijaa tavoittelemaan hienoja tuloksia ja kamppailemaan palkinnoista.

HSU:laiset rikkoivat tänään lukemattomia omia ennätyksiä sekä juoksu, hyppy että heittolajeissa. Mitaleille ylsivät Emma Simberg ollessaan toinen T15-sarjan 800m:llä uudella yli 10 sekuntia paremmalla virallisella ennätyksellään 2.28,57, joka on kirkkaasti alle SM-rajan.

P12-sarjassa Juho Kantoniemi ponnisti pituudessa toiseksi hyvällä uudella ennätystuloksellaan 4,62, joka on Suomen tilastoissa 4:nneksi paras. Arno Toivola oli P11-sarjan keihäässä toinen tuloksella 33,97 ja korkeudessa kolmas hypättyään 128. Vuotta nuoremmissa Miko Koskelainen voitti 150m niin ikään Suomen 4:nneksi parhaalla ajalla 22,69. Korkeudessa Miko hyppäsi pronssille tuloksella 114.

Sunnuntaina sama upea meno jatkui. Lisää ennätyksiä rikottiin ja moni HSU:n urheilija saavutti jälleen palkintosijoja. Emma Simberg juoksi T15-sarjassa 300m:llä pronssille ja paransi tätäkin ennätystään viime kisasta lähes sekunnilla, ja alkukeväästä jopa kaksi sekuntia! Uusi ennätysaika kirjataan 42,57. Samassa sarjassa Nelli Talvitie otti kuulasta pronssia tuloksella 10,38.

Tytöistä mitaleille ylsi myös Laila Lehtinen T13-sarjan seipäässä tuloksella 242, joka riitti hopealle ja sivuaa hänen ennätystään, sekä Marianne Salmi T9-sarjan 1000m:n voitollaan uudella ennätyksellään ja Suomen kärkiajalla 3.39,25.

Jere Nyfors oli keihäässä P13-sarjassa toinen omalla ennätyheitollaan 40,64, ja Juho Kantoniemi P12-sarjassa kolmas niin ikään omalla ennätyksellään 34,95. Juho oli myös seipäässä kolmas hypättyään ennätyksensä 232.

60m:llä P11-sarjassa Topias Talvitie juoksi pronssille ajalla 9,20 ja Miko Koskelainen P10-sarjassa voittoon ajalla 9,26. Miko voitti myös pituuden hienolla uudella ennätyksellään 425. P9-sarjan pituudessa Olavi Halonen hyppäsi oman ennätyksensä 3,69 ja sijoittui hopealle.