Juoksumatkoilla menestystä tällä viikolla

4.9.2015

Kaarina Lehtonen kilpaili tiistaina 1.9. avoimissa Tampereen mestaruuskilpailuissa N 3000m -kisassa sijoittuen toiseksi uudella ennätyksellään 10.31,74. Kaarina paransi ennätystään noin kolmella sekunnilla. Kauden viimeiset ratakisat Kaarinan osalta ovatkin sitten KLL:n A-sarjan kisat Heinolassa 12.-13.9. Lauantaina ohjelmassa on 800m  ja sunnuntaina 3000m.

Samana päivänä Turun Junnukisoissa Marianne Salmi voitti T11-sarjassa 800m 9-vuotiaiden kärkiajalla 2.44,63. Marianne paransi myös omaa 1000m:n kärkitulostaan reilu viikko sitten Helsingissä aikaan 3.33,20.

Sunnuntaina 13-vuotias Mette Martikainen juoksi T15-sarjassa toiseksi Kaukajärven ympärijuoksun 10km:llä. Meten aika oli todella hyvä 49.28!

Mäntsälän mestaruuskilpailuihin 3.9. Elmo Niemi osallistui kilpailun ulkopuolella P13 60m:lle. Elmo paransi ennätyksensä hienosti aikaan 8,54!