Hallikausi avattu OP Junior Games-menestyksellä!

17.11.2015

Viikonloppuna käytiin talvikauden ensimmäisiä kilpailuja; OP Junior Games Helsingin Liikuntamyllyssä sekä Aktia Maantiejuoksucup Vantaalla.

Liikuntamyllyssä kilpaili viisi HSU:n urheilijaa, tuloksena viisi mitalia! Emma Rovasalo voitti T12-seipään uudella ennätyksellään 250 ja juoksi lisäksi reilusti ennätyksensä 60m:llä aikaan 8,87. Samassa sarjassa Laila Lehtinen sijoittui korkeudessa jaetulle 3. sijalle ylitettyään 135 ensimmäisellä, oli seipäässä 4. halliennätyksellään 230 sekä juoksi myös ennätyksensä 60m:llä 9,43. Noora Hietala hyppäsi myös halliennätyksensä korkeudessa 110 sekä juoksi 60m 9,38.

T10-sarjassa Elsa Mattila otti hopeaa kuulassa parantaen elokuussa työnnettyä tulosta lähes metrillä lukemiin 8,13. P8-sarjassa Eeli Rovasalo otti kaksi hopeamitalia ennätyssuorituksilla; pituudessa tuloksella 3,41 ja 60m:llä ajalla 10,00.

"Syksyn kisat kannattaa kuitenkin ottaa harjoituksina, keskitytään tekniikkaan ja harjoitellaan kilpailemista," muistuttaa nuorisopäällikkö ja valmentaja Vonne (Yvonn Lindholm). "Yllätyin jopa tuloksista, kun koko lokakuun ollaan harjoiteltu maastossa, eikä piikkarit ole olleet jalassa kertaakaan vielä."

Aktia Maantiejuoksucupissa HSU:ta edusti Matias Jukka ja Mette Martikainen. Matias juoksi neljänneksi M17-sarjassa ajalla 18.11. 13-vuotias Mette juoksi T15-sarjassa 11:nneksi ajalla 22.36.

Kilpaileminen jatkuu syksyllä viikoittain eri paikkakunnilla, sekä HSU:n omissa Hyppysprinteissä 13.12.!