Hyviä tuloksia SM-kilpailuista!

27.2.2016

Tampereella M/N SM-hallit ja Porissa kiekonheiton SM-kilpailut!

Hyvinkään Seudun Urheilijoiden edustajana Tampereen SM-halleissa oli Maria Kytölä seiväshypyssä. Maria hyppäsikin kovassa kilpailussa hienosti uuden ennätyksensä 365, jolla sijoittui kuudenneksi. Kilpailun voitti jo kahdeksannen kerran Someron Esan Minna Nikkanen tuloksella 455.

Porissa kiekonheiton SM-kilpailussa HSU:ta edusti Hanna-Mari Saalo. Hanna-Mari sijoittui N19-sarjan kilpailussa kuudenneksi tuloksella 39,49.

Talvikauden huipennus onkin vielä edessä suurimmalla osalla seuran urheilijoista. Ensi viikonloppuna kisaa nuorten (17-22v) Helsingin SM-halleissa peräti kahdeksan HSU:n urheilijaa. Samaan aikaan kilpailtavassa Tampere Junior Indoor Games-kilpailussa kilpailee suuri joukko alle 15-vuotiaita HSU:sia. Ottelijoiden huipennus on kahden viikon päästä Kuortaneen SM-otteluissa.

HSU onnittelee kilpailijoita ja toivottaa onnea tuleviin kilpailuihin!