Kohti kesäkautta

21.4.2016

Hsun hallikausi nakutettiin kirjaimellisesti kiinni kun levytystalkoissa toimelias talkooporukka laittoi hihat ja vasarat heilumaan.

Ilman talkooväkeä toiminta ei pyörisi. Hienoa että paikalle oli saavuttu runsain joukoin, iloitsee seuran puheenjohtaja Johannes Tarkiainen. Seuran toiminnan kannalta tärkeimpiä asioita on jäsenten aktiivinen talkootyö ja yhteishenki. Tänäkin keväänä iso joukko vanhempia osallistuu toimitisijakoulutukseen ja jatkokurssille lajijohtajaksi. Kohti kotikentällä järjestettäviä kisoja lähdetään siis osaavin ja luottavaisin mielin.

Kesäkausi lähestyy ja samalla tapahtumarikas yleisurheilukesä, myös täällä Hyvinkäällä. Toukokuussa vapunpäivänä yleisurheilukentällä juostaan perinteikäs perheen pienemmille suunnattu vappujuoksu. Seuraavana viikonloppuna Sveitsin maastoissa Hyvinkään Hölkkä. Tulossa Kunniakierros tapahtuma, nuorisokansalliset, nuorten eliittikisat, kaupunginmestaruuskisat, Silja Line, seiväscup ja paljon muuta. Tutustu monipuoliseen kilpailutoimintaan

http://hsu.sporttisaitti.com/kilpailutoiminta/

Tapahtumien lisäksi kesän ryhmät käynnistyvät toukokuun alussa, olethan varmistanut jo oman paikkasi haluttuun ryhmään?

 

Pala kerrallaan...
Pala kerrallaan...
Imurointia ennen levytystä
Imurointia ennen levytystä
Ja tietysti talkooeväät :)
Ja tietysti talkooeväät :)