VALTAKUNNALLINEN KUNNIAKIERROS TOI HIENON TULOKSEN!

26.5.2016

HSU:n alustava keräystulos on 11606€. Keräykseen osallistui 46 kerääjä ja tukijoita saimme peräti 200!

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka urheiluseurat toteuttavat paikallisesti. Kunniakierrosperinne on jatkunut jo 35 vuotta ja seurat ovat keränneet varoja toimintaansa reilut 30 miljoonaa euroa. Kampanjan tuotto käytetään yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä ja SUL:ssa.

Hyvinkään Seudun Urheilijoiden yhteinen tapahtuma huipentui siis eilen urheilupuiston yleisurheilukentällä. Viime vuonna HSU keräsi upeasti seuraennätyksen 12 713 euroa. Summa on koko seurahistorian paras tulos. Sillä tuloksella olimme 16. paras seura Suomessa. Viime vuonna oli 47 kerääjää ja 199 tukijaa. Tavoitteet olivat siis tänäkin vuonna korkealla, rikkoa maaginen 13000€ raja!

Pitää kuitenkin muistaa että jatkaamme keräystä vielä lokakuun loppuun, joten lopputulos voi olla lähellä asetettua tavoitetta:)

Itse tapahtumassa nähtiin suuri joukko iloisia yleisurheilun ystäviä. HSU:n nuoret ja vähän vanhemmat urheilijat kiersivät 60 minuuttia hyvässä hengessä ikään ja kuntoon katsomatta. Tällä tavalla he kunnioittivat heidän tukijoita. Lähtöviivalla oli tungosta kun taipaleelle lähti peräti 60 juoksijaa.Olimme esillä seuramme koko urheilijakirjolla, aikuisurheilijoista aina nuorimpiin lapsiin.

Viimeiset neljä vuotta on seura noussut kovaa vauhtia. Suomen Urheiluliiton seuraluokittelussa kuulumme jo 30 parhaan seuran joukkoon. Nuoret ”aikuisurheilijamme” ovat viime vuonna saavuttaneet useita SM-mitaleita 17 ja 19-vuotiaiden sarjoissa. Myös aikuisten SM-kilpailuissa, Kalevan Kisoissa, on viime vuosina nähty Hyvinkään värejä. Maria Kytölä (19v) seiväshypyssä ja Hanna-Mari Saalo (18v) kiekonheitossa. Talvella 2016 Maria Kytölä sijoittui aikuisten SM-halleissa seiväshypyssä jo lupaavasti kuudenneksi. Tulos lupaa myös hyvää kesän urheilukaudelle.

Nuorisotoiminnassa seura on aivan valtakunnan kärkeä. Vuonna 2015 HSU sijoittui Suomen Urheiluliiton Nuorisotoimintakilpailussa kaikkien suurten kaupunkiseurojen joukossa sijalle 7. Hyvinkään Seudun Urheilijoiden nuoret SM-urheilijat saavuttivat vuonna 2015 peräti 18 SM-mitalia. Mitalistien joukossa olivat: Maria Kytölä, Hanna-Mari Saalo, Siiri Saalo, Saara Saalo, Iida Tolonen, Nelli Talvitie, Milla Rasikangas, Aapo Nieminen, Ilmari Niiranen, Niilo Kantoniemi, Jermu Tarkiainen ja Marcus Kytölä. Näiden lisäksi monet seuran urheilijat saavuttivat pistesijoituksia ja uusia ennätyksiä.

Vielä nuorempien urheilijoiden joukossa löytyy valtava joukko lupaavia urheilijanalkuja. Nuoremmat kilpailevat lähinnä Uudenmaan piirin 9-15- vuotiaiden mestaruuskilpailuissa. Näistä pirinmestaruuskilpailuista seuran urheilijat saavuttivat viime vuonna huikeat 147 mitalia. Maastoista 17 mitalia, otteluista myös 17 mitalia, viesteistä 18 mitalia ja henkilökohtaisista lajeista 95 mitalia. Tämän huikean mitali- ja pistesaaliin ansiosta seura palkittiin Uudenmaan piirin Nuorisocupin parhaana seurana. HSU teki kilpailussa kaikkien aikojen ennätyspisteet.

Myös aivan pienempien lasten osalta (4-7v) viime vuosi oli menestyksekäs. Toiminnassa oli mukana 120 lasta ja heille järjestettiin kesällä useita matalan kynnyksen Seurakilpailuja, jossa jokainen pääsi koittamaan omia taitojaan. Parhaillaan Hyvinkään Seurakilpailuihin osallistui yli 150 osallistujaa. Tulos on huikea!

Seura on viime vuosina järjestänyt myös lukuisia kilpailuja tällä hienolla kentällä. Wappujuoksu, lukuisat piirinmestaruuskilpailut sekä seura-ja koululaiskilpailut. Tänä vuona seura järjestää todella kovan tason nuorisokilpailuja. Tärkeimpinä näistä 7.6 pidettävät Nuorisokansalliset ja 1.8 ensimmäistä kertaa Hyvinkäällä järjestettävät Nuorten Eliittikilpailut. Näiden lisäksi tietysti useita muita kilpailuja. Tervetuloa kesän aikana katsomaan loistavia nuorisokilpailuja Hyvinkään hienolle urheilukentälle! Lisätietojajärjestettävistä kilpailuista löytyy seuran nettisivuilta.

Myös aikuis-ja harrasteurheilu on seurassa kovassa nousussa. Seura järjestää vuosittain mm. juoksu- tai maratonkoulun. Seurassa on myös juoksuklubi, joka lenkkeilee sunnuntaisin. Samoin aikuisten urheiluryhmissä on suuri joukko urheilijoita. Vuosittain myös seuran aikuisurheilijat (aikaisemmin Veteraaniurheilijat) ovat saavuttaneet mitaleita omissa SM-kilpailuissaan. Hyviä sijoituksia viime vuonna keräsivät mm: Jani Rouvinen, Jouko Rannanpää, Allan Juntunen, Hanna Tarkiainen, Svea Kytölä, Suvi Luukkonen, Liisa Lehto ja Sinikka Simola.

"Kunniakierroksesta saadut tuotot tullaan käyttämään seuran nuorisotoiminnan hyväksi. Seura tukee mm. urheilijoita heidän leirityksissä, hankkii uusi välineitä sekä panostaa valmennukseen tekemällä yhteistyötä eri valmentajien kanssa yli seurarajojen. Syksyllä järjestetään myös seuraleiri Pajulahdessa" kehui keräystulokseen tyytyväinen HSU:n puheenjohtaja Johannes Tarkiainen

HSU kiittää kaikkia tukijoita ja urheilijoita upeasta tuloksesta!

Aapo ja Ilmari palauttamassa keräyslomakkeita.
Aapo ja Ilmari palauttamassa keräyslomakkeita.
Enää hetki...
Enää hetki...
Lähtöviivalla tungosta...
Lähtöviivalla tungosta...
...nyt lähdettiin tunnin pituiselle matkalle
...nyt lähdettiin tunnin pituiselle matkalle
Jorkalla oli tekemistä, että pysyisi Hannan mukana:)
Hanna ehti juosta tunnissa peräti 28 kierrosta!
Jorkalla oli tekemistä, että pysyisi Hannan mukana:) Hanna ehti juosta tunnissa peräti 28 kierrosta!
HSU:n juniorit kiittää kaikkia tukijoita!
KIITOS!
HSU:n juniorit kiittää kaikkia tukijoita! KIITOS!