HSU:laiset YAG:ssa

13.6.2016

Viikonloppuna Youth Athletic Games-suurtapahtuma järjestettiin Espoon Leppävaarassa. Kolmen päivän aikana 1800 urheilijaa kilpailivat niin yksilölajeissa kuin viesteissäkin.

HSU:sta osallistuivat Pyry Kalanen ja Jere Nyfors (P14), Miko Koskelainen (P11) sekä Aino Laitinen, Emilia Rouvinen ja Laura Ylönen (T11).

Miko otti ainoan henkilökohtaisen mitalin kun hyppäsi korkeudessa hopealle tuloksella 131. Pituudessa 463 kantanut hyppy riitti kovassa kisassa neljänteen sijaa, voittajan hypättyään lähelle suomenennätystä tuloksella 5,24. 60m:llä Miko pääsi finaaliin ajalla 8,75 ja juoksi finaalissa 8,88. Miko onnistui parantamaan ulkorataennätyksensä kaikissa lajeissa.

11-tytöt ottivat joukkuepronssia kuulassa kun Aino työnsi ennätyksensä 8,56 ja Emilia 7,65. Aino oli finaalissa 8. Emilia selvitti tiensä 60m:llä finaaliin ja juoksi upeasti ennätyksensä alle 9 sekuntia 8,97. Pituudessa tuli tulos 4,05. Aino heitti lisäksi T12-sarjassa keihästä 22,72. Laura osallistui 1000m:n kävelyyn ja oli 11. ennätyksellään 6.24,03.

Pyry juoksi 100m:llä reilusti ennätyksensä 13,18 sekä 300m:llä 43,19. Jere heitti keihästä 40,52 ja jäi niukasti finaalista ollessaan 9.