Nuorten Eliittikilpailussa hienoja tuloksia!

14.6.2016

Kesän kolmas Nuorten (17-19v.) Eliittikilpailu kisattiin Nurmijärven Klaukkalan kentällä. Aurinkoisessa säässä pidetyssä kilpailussa Hyvinkään Seudun Urheilijoilla oli peräti10 urheilijaa. Hieman tuulisissa olosuhteissa tehtiin kuitenkin runsaasti henkilökohtaisia ennätyksiä.

N17 sarjan seipäässä oli HSU:n edustajina Siiri Saalo ja Iida Tolonen. Molemmat hyppäsivät hienosti ennätyksensä. Siirin tulos oli 360, jolla sijoittui hienosti toiseksi. Iidan tulos oli ennätystä sivuava 290. Iida hyppäsi kisassa myös 300 yli, mutta harmittavasti kaatuva seiväs toi riman alas.

Emma Simberg ja Vilma Rönkä juoksivat 100m juoksussa hienosti ennätysaikansa, mutta valitettavasti myötätuulta oli hieman yli sallitun rajan. Emman aika oli 13,33 ja Vilma 13,67. Vilma hyppäsi myös pituutta, jossa syntyi uusi ennätys 470.

N19 sarjan 100m juoksussa otti erävoiton Tanja Sorvari ajalla 13,62. Ida  Forssten oli saman erän kolmas ajalla 13,77. Idan aika oli hieno ennätys ja ensimmäinen 14 sekunnin alitus. Kaarina Lehtonen juoksi 800m juoksussa kolmanneksi ajalla 2,34,57.

M17 100m juoksussa HSU:lla oli peräti kolme edustajaa. Marcus Kytölä otti voiton ajalla 11,59, Jesper Jääskeläinen juoksi 12,24 ja Niilo Kantoniemi 13,14. Kaikki kolme juoksivat ennätyksensä. Marcus ja Niilo työnsivät myös kuulassa ennätyksensä. Marcus 12,84 ja Niilo 10,36.

”Kisat sujuivat urheilijoilta erittäin hyvin, vaikka kilpailukausi on vasta alkamassa. Tukku  henkilökohtaisia ennätyksiä sekä 4 mitalia. Tästä on hyvä jatkaa aluemestaruusviesteihin, jotka käydään huomenna Helsingissä, Eläintarhan kentällä.”

Onnittelut kaikille ja tsemppiä tuleviin viestikilpailuihin!

Onnistuneen kisan jälkeen, tyytyväinen Iida:)
Nurmijärven Eliittikisojen mitalistit: Marcus. Kaarina ja Siiri!
Vilmalle kaksi uutta ennätystä!
Nurmijärven Eliittikisojen mitalistit: Marcus. Kaarina ja Siiri! Vilmalle kaksi uutta ennätystä!
Tyytyväiset Tanja ja Ida, nyt innolla uusiin kisoihin!