Hienoja tuloksia SM-viesteissä!

3.7.2016

Helsingin Kisa-Veikot järjesti viestijuoksun Suomen mestaruuskilpailut 2.-3.7.2016 Eläintarhan urheilukentällä.

HSU osallistui kilpailuun peräti 11 joukkuella. Kyseessä on seuran kaikkien aikojen suurin joukkue ja samalla HSU oli kisojen 14. suurin joukkue. HSU:n urheilijat venyivät hienosti kauden parhaimpaansa ja saavuttivat kolme uutta seuraennätystä sekä useita omia kesän kärkituloksia.

N19 sarjassa 4*100m pikaviestijoukkueemme oli 14. kesän parhaalla ajalla 52.02. Joukkueessa juoksivat Elina Sokka, Maria Kytölä, Ida Forssten ja Tanja Sorvari.

N17 sarjan pikaviestissä nuoret naiset paransivat kesän parastaan aikaan 52,13. Sijoitus sillä ajalla 21/38. Joukkueessa juoksivat Iida Tolonen , Emma Simberg, Linnea Parviainen ja Siiri Saalo. Nuoret naiset juoksivat myös 4*300m juoksun sunnuntaina. Siinä syntyi uusi hieno seuraennätys 2,59,04. Vanha ennätys parani yli kolmella sekunnilla. Sijoituksena 18/39.

T15 sarjan aitajuoksussa juostiin seuraennätyksen tuntumaan ajalla 52,72. Joukkueessa juoksivat Nelli Talvitie, Vilma Rönkä, Riina Virtanen ja Noora Hietala. Tyttöjen pikaviestissä tytöt paransivat kesän parasta kahdella sekunnilla aikaan 53,45. Joukkueessa juoksivat Nelli, Vilma, Anni Lähdemäki ja Riina. Pikaviestissä oli joukkueita peräti 63 kappaletta. Tytöt juoksivat sunnuntaina myös 4*800m aikaan 11.25,32 . Joukkueessa juoksivat Noora Hietala, Emma Rovasalo, Anni Lähdemäki ja Laila Lehtinen.

M19 sarjan pikaviestijoukkue juoksi ajan 47,44 sijoittuen 14. Joukkueessa juoksivat Jermu Tarkiainen, Teemu Mustonen, Aapo Nieminen ja Niilo Kantoniemi.

M17 sarjan 4*100m juoksussa tehtiin seuraennätys ajalla 45,40. Joukkue tippui harmittavasti ensimmäisenä finaalista sijoittuen yhdeksänneksi. Joukkueessa juoksivat Ilmari Niiranen, Marcus Kytölä, Jesper Jääskeläinen ja Aleks Meidla. Nuoret miehet juoksivat myös 4*300m sunnuntaina. Sijoituksena jälleen harmittavasti 9. Pientä lohtua toi kuitenkin uusi seuraennätys 2.33.03, joka parani peräti 7 sekuntia.

P15 sarjan 4*100m juostiin aikaan 52,84. Joukkueessa juoksivat Elmo Niemi, Pyry Kalanen, Juho Kantoniemi ja Lauri Aaltonen. Pojat juoksivat myös 4*800m aikaan 11.09,19.Joukkueessa juoksivat Pyry, Lauri, Justus Talvitie ja Juho.

"Harmittavasti tavoiteltu finaalipaikka jäi vai sadasosien päähän, mutta kokemuksena kisat olivat mahtavat. Nuoret urheilijat venyivät hienosti kesän parhaaseen. Tuloksena oli kuitenkin kolme uutta seuraennätystä ja valtavasti loistavaa yhteishenkeä” tuumaa valmentaja Markku Kytölä. "Näistä kisoista saatiin juuri sitä mitä valmennuksellisesti haettiin. Yhteishenkeä, joukkuetovereiden kannustamista sekä taistelua joukkueen puolesta".