Tuloksia Lohjalta!

25.7.2016

Viikonloppuna HSU:laisia osallistui Lohja Junior Gameseihin. Urheilijat olivat jälleen hurjassa ennätysvireessä, ja muutama mitalikin tuli poimittua mukaan kotiin.

P15 keihäässä Jere Nyfors paransi jälleen ennätystään lukemiin 46.35 ja oli 6. Pyry Kalanen heitti myös ennätyksensä 33.80 ja 100m:llä sivusi ennätystään 13,18. P12 ja P13 60m:llä veljekset Talvitie nappasivat molemmat mitalin ennätysjuoksuilla. Topias voitti ajalla 8,54 ja Justus oli 3. parantaen ennätystään jopa puolella sekunnilla aikaan 8,70! Arno Toivola heitti P12-sarjan keihäässä ennätyksensä 38,16 ja otti hopeaa. P11-sarjassa Miko Koskelainen juoksi 150m:n ennätyksensä 21,91 ja oli toinen, sekä voitti 60m aidat ajalla 10,23.

Kaarina Lehtonen juoksi N22-sarjassa kauden toisen 3000m:n juoksunsa ja oli 4. ajalla 11.33,13. N19 100m:llä Tanja Sorvari juoksi kauden parhaansa 13,54 ja oli 2. T15-sarjassa Vilma Rönkä teki hurjan ennätysparannuksen kolmiloikassa ja oli 3. tuloksella 10,54. Vanha ennätys parani lähes puolella metrillä! Vilma juoksi lisäksi 300m:llä ennätyksensä 45,28. Milla Rasinkangas heitti keihäässä hienosti ennätyksensä lähes kahdella metrillä tulokseen 35,72. Riina Virtanen paransi jälleen 80m aitojen ennätystään sadasosalla aikaan 13,26.

T12-sarjassa Netta Jakonen juoksi ennätyksensä sekä 60 että 1000m:llä ajoilla 9,76 ja 3.33,63. Netta on tonnilla parantanut aikansa hallikauden jälkeen jo 14 sekuntia, ja otti tällä juoksulla pronssia! Myös pituudessa syntyi uusi ennätys 3,62, ja Inkamari Letto ponnisti niin ikään ennätyslukemat 3,94.

T11-sarjassa Emilia Rouvinen otti värisuoran, kun oli 150m:llä 3. ajalla 21,79, 60m aidoissa 2. ajalla 10,68, sekä voitti pituuden ennätyksellään 136. Isla Sokoff otti aidoissa pronssia upealla ennätyksellään 10,70, ja teki myös korkeudessa ennätyksensä 124. Aino Laitinen oli kuulassa toinen ja keihäässä kolmas tuloksilla 9,31 ja 24,70. Aino onnistui jälleen parantamaan reilusti kuulaennätystään, joka on kauden aikana jo parantunut yli metrillä! Moona Virtanen hyppäsi pituudessa ennätyksensä 3,62.

T9 60m:llä Neela Jakonen otti pronssia ajalla 7,01 ja juoksi ei niin yleisellä 400m:n matkalla neljänneksi ja paransi viime vuoden aikansa yli 16 sekunnilla lukemiin 78,84! Korkeudestakin tuli ennätys ja neljäs sija tuloksella 103, jossa Ruth Toivola sivusi ennätystään 118 ja nappasi hopeamitalin. Hopea tuli myös keihäässä Ruthille tuloksella 16,16.

Kaikki tulokset: Tilastopaja