17/19 am-kilpailut Raaseporissa!

29.7.2016

Eteläisen alueen 17/19-vuotiaiden mestaruuskilpailut pidettiin Raaseporissa 27.-28.7. Sää oli vaihteleva ja etenkin toisen päivän runsas vesisade vaikutti hieman tulostasoon.

N19 sarjassa  pikajuoksija Tanja Sorvari kävi juoksemassa naisten aidat ensimmäisen kerran. Muutama aitaväli sotki vielä juoksua ja tuloksena oli viides sija ajalla 19.34.

N17 sarjassa Iida Tolonen kilpaili molempina päivinä useammassa lajissa. Ensimmäisenä päivänä korkeudessa uusi ennätys 142 (4.) ja keihäässä tuloks 30,71 (7.). Toisen kilpailupäivän sade vaikutti etenkin Iidan seiväshyppyyn. Tuloksena oli 280, sijoituksena kuitenkin hieno toinen sija. Osa kilpakumppaneista jäi ilman tulosta sateesta johtuen.

M17 sarjassa urakoi Niilo Kantoniemi. 100m kulki aikaan 13,37 ja 200m 27,08. Kuulassa ja keihäässä Niilo otti molemmissa hopeaa. Keihään tulos 36,95 ja kuulan 10,24.

Ilmari Niiranen (M17) juoksi voittoon 110m aidoissa  ajalla 16,04 ja sileä 100m kulki aikaan 12,07.

Tuloksena aluemestaruuskilpailuista oli siis yksi kulta ja kolme hopeaa.

Onnittelut kilpailijoille!

Seuraavaksi vanhemmat urheilijat kilpailevat maanantaina 1.8. Hyvinkäällä Nuorten Eliittikisoissa. Hyvinkään osakilpailu on viisiosaisen sarjan viimeinen ja osallistujia tulee ympäri suomea. Kilpailu toimiin myös 19-vuotiaiden viimeistelykilpailuna ennen 5.-7.8. pidettäviä SM-kilpailuja Lappeenrannassa.