Unelmia ja kaupunginmestaruus

16.5.2017

Suomi100 on Suomen suuri vuosi ja Liikkumisen unelmavuosi 2017. Unelmien liikuntapäivää vietettiin 10.5. HSU oli mukana tapahtumassa.

Päivän aikana Hyvinkään urheilukentällä oli mahdollisuus kokeilla yleisurheilua monipuolisesti. Aamupäivällä klo 9-11 ohjelmassa oli alle kouluikäisille yleisurheilumainen temppurata. Vetäjinä toimivat Hyvinkään Seudun Urheilijoiden koulutetut liikuntaleikkikoulujen ohjaajat. Päivällä klo 11-16 oli vuorossa lajikokeiluja kouluikäisille, pituutta, pikajuoksua, kuulaa. Ohjaajina toimivat Hyvinkään Seudun Urheilijoiden SM-urheilijat.

Myös aikuisille oli ohjelmaa. Illan aikana otettiin mittaa kaikille avoimissa kaupunginmestaruus kilpailuissa. Lajeina 200m, pituus ja kuula. Illan aikana tehtiin uusia omia ennätyksiä. Yhteishengellä ja kannustuksella kilpailu vietiin ottelumaisesti onnistuneesti läpi.  

"Lämmintä tunnelmaa ei haitannut viileä sää ja päivä sujui todella mainiosti" reippaita urheilijanuoria ja liikkariopeja kiitellyt HSU:n tapahtuman puuhanainen Heli Kaipiainen tuumailee.  

Liitteet