Häme Games-kilpailut alkoivat Riihimäellä - HSU:n urheilijat ennätysvauhdissa!

5.7.2017

EIlen tiistaina 4.7 alkoi perinteinen Häme Games-yleisurheilukilpailu Riihimäellä. Useampipäiväinen ja useita satoja kilpailijoita keräävä suuri kilpailutapahtuma lähti liikkeelle aikuisten kilpasarjoilla. Mukana oli useita HSU:n urheilijoita.

Kuuden viikon lajitreenitauolta palannut HSU:n 16v Jermu Tarkiainen osoitti, ettei tauko ole vaikuttanut miehen nopeuteen. Jermu paransi omaa 100m ennätystään aikaan 11,74, millä hän voitti oman eränsä. Samassa erässä Aapo Nieminen juoksi ajan 12,86 ja Niilo Kantoniemi ajan 12,90. Erä juostiin täysin tuulettomaan säähän.

Aapo ja Niilo nähtiin kilpailemassa myös pituushyppypaikalla, jossa Aapo sijoittui neljänneksi tuloksella 540 ja Niilo seitsemänneksi tuloksella 4,95.

Naisten 100m:llä oli naisten sarjassa juoksemassa HSU:n 14-ikäinen Anni Lähdemäki. Anni on parantanut menoaan tämän kauden aikana juoksu juoksulta ja oli taas erinomaisessa vedossa. Anni nimittäin paransi jälleen ennätystään lukemiin 13,22. Erä juostiin lähes tuulettomassa säässä tuulimittarin näyttäessä lukemaa 0.1.

Anni kävi juoksemassa myös 200m matkan ja paransi myös tällä matkalla ennätystään lukemiin 28.23. Kilpailu juostiin +1.1 myötäiseen tuuleen. 

Tänään Häme Games-kilpailujen osalta ovat vuorossa lasten ja nuorten sarjat, joissa on myös mukana useita HSU:n urheilijoita. Toivotamme kaikille kisaajille paljon tsemppiä omiin suorituksiin :)

Liitteet